Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Zamanda GTX 1060 Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Aslında paranı çöpe atmak üzeresin.
niyeki görüntü vermeme için bir sürü sebep var sistemden kaynaklı olabilir monitörün desteklemediği halde bir çözünürlük denenmiş olabilir vs bir sürü problem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

niyeki görüntü vermeme için bir sürü sebep var sistemden kaynaklı olabilir monitörün desteklemediği halde bir çözünürlük denenmiş olabilir vs bir sürü problem var
ramden kaynaklı olabilir

ByKayseriLi

80+ Bronze

ramden kaynaklı olabilir

Tamam sen bildiğini oku o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Tamam sen bildiğini oku o zaman.
tamamdır usta eğer kart görüntü verirse konu açarım seni etiketlerim ve diğerleini gtx1060 alma diyen diğerlerinide

tamamdır usta eğer kart görüntü verirse konu açarım seni etiketlerim ve diğerleini gtx1060 alma diyen diğerlerinide
bu arada pazarlık yaptım 750tl en son yaparım dedi

ByKayseriLi

80+ Bronze

bu arada pazarlık yaptım 750tl en son yaparım dedi

Kartı aldıktan sonra forumda açacağın konu arkadaşlar dolandırıldım yardım olacak ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
inşallah maşallahla olcak iş değil bro adam becerbilse zaten satmaz itelemek için ali cengiz oyunu oynuyor bence ama sen bilirsin
kart çalışıyormuş fanları falan dönüyormuş sadece görüntü vermiyor görüntü vermeme için bir sürü sebep var sistemden kaynaklı olabilir monitörün desteklemediği halde bir çözünürlük denenmiş olabilir vs bir sürü problem var ramden kaynaklıda olabilir

ByKayseriLi

80+ Bronze
kart çalışıyormuş fanları falan dönüyormuş sadece görüntü vermiyor görüntü vermeme için bir sürü sebep var sistemden kaynaklı olabilir monitörün desteklemediği halde bir çözünürlük denenmiş olabilir vs bir sürü problem var ramden kaynaklıda olabilir

Bende de vardı o sorun. Fanlar dönüyor görüntü vermiyordu. İstanbulda ki en iyi teknik servise götürdüm kartı inceledi kart tamamen susmuş GPU gitmiş dedi adam. Enayilik edip o kartı aldığında aynı olayı yaşarsan görürüm o zaman seni. Tek çözümü GPU'su çalışan hurda bir GTX1060 bulup GPU Swap yapmak. Ona da o kart değmez. Neyse sen daha iyisini biliyorsun bizden konu açman bile saçma aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bende de vardı o sorun. Fanlar dönüyor görüntü vermiyordu. İstanbulda ki en iyi teknik servise götürdüm kartı inceledi kart tamamen susmuş GPU gitmiş dedi adam. Enayilik edip o kartı aldığında aynı olayı yaşarsan görürüm o zaman seni. Tek çözümü GPU'su çalışan hurda bir GTX1060 bulup GPU Swap yapmak. Ona da o kart değmez. Neyse sen daha iyisini biliyorsun bizden konu açman bile saçma aslında.
ramden kaynaklıda olabiliyor bu tarz sorunlar

ramden kaynaklıda olabiliyor bu tarz sorunlar
görüntü gelmeme için

Top Bottom