bu piyasada kaçırmaArkadaşlar 300 TL ye gtx 470 buldum oyun testlerini izledim sizde bi izleyin eğer alınırsa direk alacağım oynayacağım oyunlar genellikle csgo gta v valorant ets 2
sizce alınır mı?
rx 470 sandım pardonAlıntıyı görüntülehahah kaçırırmıyım sence şuna bak
Hocam 1GB Vram çoğu oyunda yetersiz kalır büyük ihtimalle. Yetmediği zamanlarda da 60fps alsan bile akıcı hissetmezsin.Arkadaşlar 300 TL ye gtx 470 buldum oyun testlerini izledim sizde bi izleyin eğer alınırsa direk alacağım oynayacağım oyunlar genellikle csgo gta v valorant ets 2
sizce alınır mı?
Oyun için Hiç iyi bir kart değil Fp ama ama iyi değilNeden
Önere Bileceğim bir kart yok. Ama Yani yerinde olsam biriktirirdimPeki 300 400 arası bütçeye ne öneriyorsun
Alınabilir. Bu dönemde kart bulmak zaten çok zor. İleride bütçe ekleyip başka bir kart alabilme imkanın varsa orası ayrı.Arkadaşlar 300 TL ye gtx 470 buldum oyun testlerini izledim sizde bi izleyin eğer alınırsa direk alacağım oynayacağım oyunlar genellikle csgo gta v valorant ets 2
sizce alınır mı?
Aynen öyle zaten işlemcim ryzen 3 1200 anakart b450m s 2h ram bide ekran kartı kaldı sadeceAlınabilir. Bu dönemde kart bulmak zaten çok zor. İleride bütçe ekleyip başka bir kart alabilme imkanın varsa orası ayrı.
Gtx 750 gibi düşün Vram az sadece.