Bu zamanları özledinizmi

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
İlkokul da cüzi miktar bir parayla tiyatrolar olurdu sınıfca gidecek olanlar giderdi.tost günleri olurdu o gün sınıfca tost,ayran yerdik içerdik.okul çıkışı parka giderdik annemle.ben bu aralar bu yazdıklarımı düşünüyorum ve özlüyorum sizlerde özledinizmi.

Ortaokulda 5-10 liraya 9D-10D olduğu iddia edilen sinemalara giderdik. Ders ortasında çağırırlardı bazen o kadar keyifli olurdu ki..
Hayatın yaşanabilir olduğu, paranın sadece adının olmadığı ayrıca değerinin de olduğu zamanları özlemek... :peeposad:

4 liraya döner ayran alınıyordu dolu dolu ama yinede fazla özlemedim Kızılayda bomba patlıyordu 2015-2016 civarı her hafta

Ortaokulda 5-10 liraya 9D-10D olduğu iddia edilen sinemalara giderdik. Ders ortasında çağırırlardı bazen o kadar keyifli olurdu ki..
Hayatın yaşanabilir olduğu, paranın sadece adının olmadığı ayrıca değerinin de olduğu zamanları özlemek... :peeposad:
Ula bi gidemedim o 5d 10d sinemaya harbiden ya nasıldı hep merak ediyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 liraya döner ayran alınıyordu dolu dolu ama yinede fazla özlemedim Kızılayda bomba patlıyordu 2015-2016 civarı her hafta
Ben hiç bilmiyorum bomba meselesini.

Ula bi gidemedim o 5d 10d sinemaya harbiden ya nasıldı hep merak ediyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hiç bilmiyorum bomba meselesini.
Terör saldırılarından bahsediyor.

İlkokul da cüzi miktar bir parayla tiyatrolar olurdu sınıfca gidecek olanlar giderdi.tost günleri olurdu o gün sınıfca tost,ayran yerdik içerdik.okul çıkışı parka giderdik annemle.ben bu aralar bu yazdıklarımı düşünüyorum ve özlüyorum sizlerde özledinizmi.
5 kuruşsuz geçen hiçbir günümü özlemiyorum.

O zamanlar hepimiz okula gitmekten nefret ederdik. Şimdi özlemeye başladınız. Yaşlanıyorsunuz:)

Ben 2003'den öncesini özledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,106
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri