Neler Yeni

Buddywatch uygulaması ücretsiz sürüm bitmeden 1500tl kesti

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar buddywatch uygulamasını indirdim saat kadranı için ama her şeye premium istiyordu bende 7gün ücretsiz sonra da 1 yıll 1500tl olan şeyi aldım 7 gün sonra memnun kalmazsam iptal edecektim ama direkt 1500tl kesti destek filan da göremiyorum nasıl geri alıcam parayı

APPLE A YAPTIĞIM İADE TALEBİ SONUCUNDA İADE EDİLDİ HABERİNİZ OLSUN

Son düzenleme:

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
Alamassın gg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar buddywatch uygulamasını indirdim saat kadranı için ama her şeye premium istiyordu bende 7gün ücretsiz sonra da 1 yıll 1500tl olan şeyi aldım 7 gün sonra memnun kalmazsam iptal edecektim ama direkt 1500tl kesti destek filan da göremiyorum nasıl geri alıcam parayı
O mantık şöyle işliyor sen kredi kartını yazıyorsun onlar parayı çekiyor 7 gün deniyorsun memnun kalmazsan seneye aboneliğini iptal ediyorsun

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
Alamassın gg

O mantık şöyle işliyor sen kredi kartını yazıyorsun onlar parayı çekiyor 7 gün deniyorsun memnun kalmazsan seneye aboneliğini iptal ediyorsun
Kredi kartı bilgilerini neden alıyorlar sanıyorsun xd

App store a ücret iadesi talebi attım evdeki çocuk veya başkası almış filan diye seçenek seçtim 48saate dönüş yapacağız yazıyor olur inşallah
Büyük ihtimal müşteri hizmetleri sizi arar ve satın alım geçmişinizi inceler sizin olduğu anlarmı bilmiyorum ama umarım anlamaz

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı bilgilerini neden alıyorlar sanıyorsun xd

Büyük ihtimal müşteri hizmetleri sizi arar ve satın alım geçmişinizi inceler sizin olduğu anlarmı bilmiyorum ama umarım anlamaz
Kredi kartı bilgilerini işte 7 gün denersin iğral etmessen girdiğin karttan çekerler direkt parayı diğer uygulamalarda yaptığımda hep öyle olmuştu çoğunda iptal etmedim memnun kaldım diye çektiler parayı , memnun kalmadığımda da iptal ettim param gitmedi

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Sadettin Y
bir dizi film platformunda gecmis senelerde yıllık abonelik aldım ve 1ay izleyip begenmedim. Mail attım, 1 aylık ucret harici kalan parayı gonderdiler. Mail atmayı deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,472
Üyeler
171,922
Son üye
SeAnka
Top Bottom