Çok fazla konu olmadığı için ve her dakikada fiyatlar değiştiği için yeni konu açmak istedim buds 2 1000tl ye alınır mı ya da başka öneriniz var mı
Neden bu kulaklık hocamHuawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.794,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Telefonumda S20FEHuawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.794,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden bu kulaklık hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonumda S20FE
Fiyatı yüksek buds pro nun ama buds 2 iyiHuawei FreeBuds Pro vs Samsung Galaxy Buds Pro : Aralarındaki fark nedir?
Samsung Galaxy Buds Pro ile Huawei FreeBuds Pro arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve kablosuz kulaklıklar sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
buds pro daha iyi gibi hocam.
anladım buds pro'ya bütçeniz yetmiyorsa huawei ile buds 2 nerdeyse aynı. Tasarım olarak hangisi hoşunuza gittiyse onu alın;Fiyatı yüksek buds pro nun ama buds 2 iyi
linç gelebilir ama sanki bir kablosuz kulaklığa 1200 çok gibi yanlış anlamayın beni sadece fikrimÇok fazla konu olmadığı için ve her dakikada fiyatlar değiştiği için yeni konu açmak istedim buds 2 1000tl ye alınır mı ya da başka öneriniz var mı
Günde saatlerce yolculuk yapıyorum anc olması dışarıya ses vermemesi önemli airpods zaten çöplinç gelebilir ama sanki bir kablosuz kulaklığa 1200 çok gibi yanlış anlamayın beni sadece fikrim
çoğu arkadaşımda air pods var ve benimki ile kıyasladıklarında bir fark görmüyorlar benimki Haylou Gt1 Pro
yine diyorum yanlış anlama sadece benim fikrim