Bufferbloat için modem mi alınmalı router mı?

Reaksiyon skoru
2
Bufferbloat testim aşağıda. CS2'de çok fazla dalgalanma yaşıyorum. ISS olarak Türk Telekom kullanıyorum, 100Mbps. Modemim ZTE H168a modeli: ZTE ZXHN H168A Modem.modem PC ile aynı odada sizce yeni bir modem mi almalıyım bu sorun için yoksa router mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-25 202624.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-25 202624.webp
    21.5 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2026-01-25 201757.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-25 201757.webp
    51.8 KB · Hit: 8
Bufferbloat testim aşağıda. CS2'de çok fazla dalgalanma yaşıyorum. ISS olarak Türk Telekom kullanıyorum, 100Mbps. Modemim ZTE H168a modeli: ZTE ZXHN H168A Modem.modem PC ile aynı odada sizce yeni bir modem mi almalıyım bu sorun için yoksa router mı?
qos özellikli router lazımdı galiba keenetic falan öneriyorlardı
internet hızını modem ayarlarından biraz düşürerek bufferbloat tierini yükseltebiliyordun ayrıca

qos özellikli router lazımdı galiba keenetic falan öneriyorlardı
internet hızını modem ayarlarından biraz düşürerek bufferbloat tierini yükseltebiliyordun ayrıca
Qos ayarlarını denedim ama sonuç alamadım değerler aynı xiaomi router aldım çok önermişler bir programla çalışıyor sanırım bufferbloat sorununu çözüyormuş

işin tuhafı direkt türk telekom binasının içinde oturuyorum tt baz istasyonun direkt içindeyim yani ama çok sıkıntı yaşıyorum :) başka bir çözüm yolu var mıdır ki
+A alsan da bişey değişmiyorki ben deniyorum şuan apex legend de +C alsamda ms 68-80 arası +A alsamda aynı degişen bişey olmuyor yani Qos ayarını degiştirmem bende bişeyi fark etmedi modemide değiştirdim yine aynıydı yani

qos bu durumu çözmesi lazım nasıl yardımcı olmadı? 75/12mbps deneyin.

Geri