Yardım Bufferbloat testinde A+ aliyorum ama Low Latency Gaming kısmında ünlem var

Reaksiyon skoru
99
Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. DNS sunucusunu daha düşük ping veren 8.8.8.8 olarak degistirdim, sorun yine cozulmedi. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Superonline da normal değerler. Boştaki pingin çok fazla, QoS ayarı yapsan bile düzeltemezsin bunu. CGNAT da isen olabilir bu arada, ip değiştirmeyi dene bi, routing de sıkıntı var gibi.
Özellikle WİFİ yerine Ethernet kablosu ile bağlan

Son düzenleme:
Yurt dışına bağlanıyor çünkü bu test ondan dolayı pingin yüksek.

QoS- SQM ile hızınızı sınırlayıp bir deneyin hocam.

Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. DNS sunucusunu daha düşük ping veren 8.8.8.8 olarak degistirdim, sorun yine cozulmedi. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Normal bir sorun yaşamazsınız bu değerlerle yurt dışı kaynaklı test olduğu için boşta ms yüksek olabiliyor sabah veya akşam bu baştaki ms değişir sunucunun konumu değişeceği için

Geri