Sebastian Szymanski
80+ Silver
Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 tl Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
Acil durum olmadıkça zararına satış yapma bekle panik heyecan ile hareket edersen daha büyük zararlar edersin.Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
Eğer şuan satarsan ülkenin ekonomisine katkı sağlamış olursun ama satmayıp artmasını beklersen kendi cebine kazanç sağlarsın.Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
1000 azmış.Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var1000 azmış.
8K'dan zarar ettik he halen 26K korundu
Acımasız olma be abi
Sana bu şarkıyı armağan ediyorum.
Bu saatten sonra ülkenin ekonomisini benmi düşüncem cidden elimize verdilerEğer şuan satarsan ülkenin ekonomisine katkı sağlamış olursun ama satmayıp artmasını beklersen kendi cebine kazanç sağlarsın.
Dolar artmaz 4 liraya düşcek daha artmicak sabitlencek süper güç olcazla rahat olucksınız şu işlerde The sandbox coin 1.5 ken de aldım 2.7 de de aldım 3 de de aldım 6.5 da da aldım şuan 5 ama 6.5 da aldım diye gidip ağlamıyorum ucuzken topluyorum sonra artıcağı belli. TL nin de muhtemelen düşüceği belli o yüzden dolarda kalmak mantıklı 17 den alsan bile. Bide dolar muhtemelen sadece tr tarzı ülkelerde artıyordur Ekonomisi aşırı iyi olan bazı ülkelerde dolar düşüyor bile olabilir çünkü koskoca abd’nin enflasyonu %1-2 olması lazımken 5-6 olmuş durumda.
Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var