Yardım bügun 2 kez wattman yedim

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,974
bügun cs oynarken 2 kez wattman yedim birinde siyah ekrandan kendi yeniden başlattı 2.de kendim kasadan kaaptıp açtım ayrıca klavyemin metalinden eleketirik çarpıyor onunla bi alakası varmı 22.5.1 sürümünü kullanıyıorum

Hangi kart var?
Yeni sürümlerden birini yükleyip dene.

bügun cs oynarken 2 kez wattman yedim birinde siyah ekrandan kendi yeniden başlattı 2.de kendim kasadan kaaptıp açtım ayrıca klavyemin metalinden eleketirik çarpıyor onunla bi alakası varmı 22.5.1 sürümünü kullanıyıorum
Standart amd işte.
Ama günde 2 kere fazla geldi bana.

Ah be keşke AMD almasaydın geçmiş olsun.
Hocam çözümü basit yapılır bir şekilde bilen adama çözümü var basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PCde MSI afterburner var mı? Varsa kaldır komple dene bakalım aliyo musun? Hala aliyosan driver surumunu ddu ile kaldır yenisini kur ama silmeden yenisini kurma hala olmuyosa ekran kartının frekans değerlerini 20asagi çek

Ah be keşke AMD almasaydın geçmiş olsun.
yok be o kadarda değil

Hocam çözümü basit yapılır bir şekilde bilen adama çözümü var basit

PCde MSI afterburner var mı? Varsa kaldır komple dene bakalım aliyo musun? Hala aliyosan driver surumunu ddu ile kaldır yenisini kur ama silmeden yenisini kurma hala olmuyosa ekran kartının frekans değerlerini 20asagi çek
afterburner varda klavyeyi usbden çekip wireless ile bağlayınca hiçbir sorun kalmadı

RAM'lerin yerini değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,137
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri