Ruffian
80+ Silver
Dahası
H.O olsun ama altını yüksek tut ısınan bir işlemci.OLAY BUDUR!
Mesaj otomatik birleştirildi:
H.O olsun ama altını yüksek tut ısınan bir işlemci.OLAY BUDUR!
Sağ olun hocam. Biliyorum, ısınan bir işlemci.H.O olsun ama altını yüksek tut ısınan bir işlemci.
NihayetOLAY BUDUR!
Mutluyum, heyecanlıyım, sevinçliyim. Yerimde duramıyorum, yoğun duygular yaşıyorum, farklı duygular hissediyorum.başın göğe erdimi? 4 5 ay sonra hevesini aldıktan sonra bırakacağınızı ikimizde biliyoruz
21 yaşında babasına kredi çektirip laptop aldığı icin sanırımBu adamın olayı nedir bu kadar karşı cıkılıyo?
mission completedNihayet
Bu beynine hoş olmayan şeyler yaptığımın salağı geçen babamı kredi çekmeye nasıl ikna edicem diye bir konu açtı. Diyor ki babam emekli maaşıyla çalışıyor temmuzda zam gelecek kredi çeksin bana PC alsın. Ben oğlu değil miyim almak zorunda gibi şeyler diyordu. Kendisine çalış diyorduk. Kendisi çalışacak psikolojide değilim diyor. 19 20 yaşlarında ama çalışmak istemiyormuş paşa gönlünü s*ktiğim. Benim diğer çocuklardan ne farkım felan var diyordu. Hala da diretiyorBu adamın olayı nedir bu kadar karşı cıkılıyo?
Herkesin farklı aile hayatı vardır da babama en son liseye geçerken lazım oldugu için samsung galaxy trend aldırmıştım dahası yok 24 yaşındayım şimdi ben para veriyorumBu beynine hoş olmayan şeyler yaptığımın salağı geçen babamı kredi çekmeye nasıl ikna edicem diye bir konu açtı. Diyor ki babam emekli maaşıyla çalışıyor temmuzda zam gelecek kredi çeksin bana PC alsın. Ben oğlu değil miyim almak zorunda gibi şeyler diyordu. Kendisine çalış diyorduk. Kendisi çalışacak psikolojide değilim diyor. 19 20 yaşlarında ama çalışmak istemiyormuş paşa gönlünü s*ktiğim. Benim diğer çocuklardan ne farkım felan var diyordu. Hala da diretiyor
Hocam lütfen üslubunuza dikkat edin. Gelen tepkileri anlayabiliyorum ancak sınırı aşmayalım lütfen.Bu beynine hoş olmayan şeyler yaptığımın salağı geçen babamı kredi çekmeye nasıl ikna edicem diye bir konu açtı. Diyor ki babam emekli maaşıyla çalışıyor temmuzda zam gelecek kredi çeksin bana PC alsın. Ben oğlu değil miyim almak zorunda gibi şeyler diyordu. Kendisine çalış diyorduk. Kendisi çalışacak psikolojide değilim diyor. 19 20 yaşlarında ama çalışmak istemiyormuş paşa gönlünü s*ktiğim. Benim diğer çocuklardan ne farkım felan var diyordu. Hala da diretiyor
Düzgün üslüp hakedecek adam mısınki dikkat edeyimHocam lütfen üslubunuza dikkat edin. Gelen tepkileri anlayabiliyorum ancak sınırı aşmayalım lütfen.
Forumdaki değerleri üyeler karar versin kimin haklı olup olmadığına, siz şu an haksız konumdasınız ve bunun herkes farkında.Düzgün üslüp hakedecek adam mısınki dikkat edeyim
Umrumda bile değil. Benim gönlüm ferah olduktan sonra daha ne.Forumdaki değerleri üyeler karar versin kimin haklı olup olmadığına, siz şu an haksız konumdasınız ve bunun herkes farkında.
Kimi baba parasıyla laptop aldırır,kimi kendi parasıyla ABD'den ev.Umrumda bile değil. Benim gönlüm ferah olduktan sonra daha ne.
Haksız olacaksam uygunsuz dil kullandığım için haksızım. Yoksa herkes senin haksız olduğuna şüphesiz katılırlar