Çözüldü✓ Bugün babamla ACER NİTRO 5 almaya gideceğiz, değer mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Emeğinize saygı duyuyorum, tepkinizi anlıyorum ama siz de beni anlamaya çalışın lütfen. Sadece bir laptop aldık, bu kadar! Laptop lüks değildir, ihtiyaçtır!
Kardeşim mevzu nun leptop olmadığını anlayamadığın için artık kelime dağarcığımız tükendi 😂

Notlar kötü ama yaklaşımlar felsefik kendi çalışamaz ama babamız çalışır işine modu heee pardon ça lı şa cak modu 😂sana hayatta başarılar diliyorum babana sarma diye 😂
Hocam notlarım kötü olabilir ama bu laptop alamayacağım anlamına gelmiyor, bu konu sizi ilgilendirmez lütfen sınırı aşmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka yanlış anlamada seni kim niye kıskansın. Çalışmıyorsun + ekonomik olarak zor dönemdeyiz yazıyorsun ve babanın emekli parasıyla laptop alıyorsun ne bekliyorsun ki.
Hocam ben sadece sizden anlayış bekledim, destek bekledim ama çok farklı tepkilerle karşılaştım, ben bunu hak etmedim hocam.

Hocam notlarım kötü olabilir ama bu laptop alamayacağım anlamına gelmiyor, bu konu sizi ilgilendirmez lütfen sınırı aşmayalım.

Hocam ben sadece sizden anlayış bekledim, destek bekledim ama çok farklı tepkilerle karşılaştım, ben bunu hak etmedim hocam.
Hayır yani herşeyi aileden beklememek lazım kekndin de çabalaman gerek.

Hayır yani herşeyi aileden beklememek lazım kekndin de çabalaman gerek.
Çabalıyorum hocam inanın, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu yaz çalışacaktım, çalışamadım, psikolojim şu an hazır değil. Birkaç sene sonra çalışmak isteyebilirim, bu süreçte de ailemin bana destek olmasını, yanımda, yakınımda olmasını istiyorum hocam.

Çabalıyorum hocam inanın, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu yaz çalışacaktım, çalışamadım, psikolojim şu an hazır değil. Birkaç sene sonra çalışmak isteyebilirim, bu süreçte de ailemin bana destek olamsın, yanımda, yakınımda olamsını istiyorum hocam.
Psikolojini bozan şey neydi sorması ayıp

Çabalıyorum hocam inanın, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu yaz çalışacaktım, çalışamadım, psikolojim şu an hazır değil. Birkaç sene sonra çalışmak isteyebilirim, bu süreçte de ailemin bana destek olmasını, yanımda, yakınımda olmasını istiyorum hocam.
Ne konuda destek olmalarını istiyorsun

Hocam sosyal olarak zayıf bir karakterim, insan içine çıkmak beni çok geriyor. Örneğin, bir kadının yüzüne bakamıyorum, utanıyorum, çekiniyorum.

Ne konuda destek olmalarını istiyorsun
Maddi ve manevi destekte bulunmalarını istiyorum hocam. Onlar benim ailem ve benimle ilgilenmek, destek olmak zorundalar.

Hocam sosyal olarak zayıf bir karakterim, insan içine çıkmak beni çok geriyor. Örneğin, bir kadının yüzüne bakamıyorum, utanıyorum, çekiniyorum.
O zaman bilgisayar alman başlıbaşına yanlış sosyal aktiviteler yap

Çekingensin yani bende öyleyim toplasan adam akıllı okul dışında benle konuşan arkadaşım yok ama alışabilirsin diye düşünüyorum

O zaman bilgisayar alman başlıbaşına yanlış sosyal aktiviteler yap
Hocam bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum, tanımadığım insanlarla konuşmaya başladım. Gündüzleri dışarı çıkamıyorum, akşamları çıkıyorum yarasalar gibi, aydınlık beni korkutuyor, geriyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,270
Üyeler
184,759
Son üye
Berko66
Geri