Hocam bana gelen tepkiler var, eleştiriler var. Bu eleştirileri duymak, dinlemek istiyorum. Bu kadar tepkinin amacını anlamaya, anlamlandırmaya çalışıyorum.Laptopu aldınız madem gidip oyun oynayın konuyu çozüldü yapıp takibi bıraksanız kimse yazmaz zaten
OLAY BUDUR!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum gerçekten işsiz bir dedektisin tebrik ediyorum seni trol olduģunu en başından anlamıştınŞimdi herkes bu resme iyi baksın
Google deki aramalardaki resim hadi cevap ver trol efendi
Koltuk yastık aynı
Hocam ben o resmi örnek olması amacıyla atmış idim, şu an misafirdeyiz cihazın resmini eve gidince atacağım.Şimdi herkes bu resme iyi baksın
Google deki aramalardaki resim hadi cevap ver trol efendi
Koltuk yastık aynı
Kutusunun fotoyu atabilirdin knk ve sen misafirdesem git onlarla sosyalleşseneHocam ben o resmi örnek olması amacıyla atmış idim, şu an misafirdeyiz cihazın resmini eve gidince atacağım.
@Mehmet Yılmaz konu dışı şeyler konuşulmaya başladı. Konudaki olay zaten bitti. Arkadaş mesaj kasıyor lütfen kapatalım konuyu
Olay çok farklı yerlere çekildi, konudan sapıldı. Ben sadece sizden "alınır mı alınmaz mı?" diye bir destekte buluşmuştum ama iyi karşılanmadım. Konunun daha farklı yerlere gitmemesi için moderatör ekibinden konuyu kilitlemesini rica ediyorum, lütfen.Ya koskoca acerın dünya orhinal resmi var artık inkarı bırakta kabul et insanları bı kadar ahmak yerine koyup burda vakit öldürtme