Bugün çıkan f/p sistem

karahan34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
1651940717569.png

25 DK bekliyorum ilk anında sepeti ekledim site çöktü geldi sepetimdeki ürün gidiyor :D? site açılır açılmaz bir daha ekledim ve hiç şaşırılmayacak şekilde eklenmesine rağmen yine sepette yok :D agacım ben giremiyorsam bu siteye diğerleri nasıl giriyor onu geçiyorum benim eklediğim ürün sepette gösterirken ne oluyordu bir anda yok oluyor itopya kaç yıldır şu işi bi düzeltemedi burda biz kriz geçiriyoruz, bugün buna baya güldüm.

Şakasız söylüyorum en az 10 defa sepete ekle ürün bitmiştir bir daha ekle adres kısmına geç stok bitmiştir sepete ekle ödemeye geç stok bitmiştir diye 10dan fazla denediğimi düşünüyorum en sonunda bir tane kaptım. Tam 1 saatimi verdim sonunda başardım. Stoklar ara ara geliyor bırakmayın deneyin şansınızı.

adamlar okadar para kaznıyolar su sorun 3yıl öncede oluyo şimdide oluyo baya ilerlemişler bu koduna 30dk pc yi sepete eklemeye çalışdım

Alıntıyı görüntüle
25 DK bekliyorum ilk anında sepeti ekledim site çöktü geldi sepetimdeki ürün gidiyor :D? site açılır açılmaz bir daha ekledim ve hiç şaşırılmayacak şekilde eklenmesine rağmen yine sepette yok :D agacım ben giremiyorsam bu siteye diğerleri nasıl giriyor onu geçiyorum benim eklediğim ürün sepette gösterirken ne oluyordu bir anda yok oluyor itopya kaç yıldır şu işi bi düzeltemedi burda biz kriz geçiriyoruz, bugün buna baya güldüm.
Aynı durumu yaşadım. Ben 19.00'da sisteme pc eklendiğinde direk ekledim sepete. Fakat sepet açılmadı. 30-40 dakika sonra açılınca sepetteydi ama stoklar bitti dedi çıkardı. Komik kısmı ise benden sonra girip alan insanlar...

Aynı durumu yaşadım. Ben 19.00'da sisteme pc eklendiğinde direk ekledim sepete. Fakat sepet açılmadı. 30-40 dakika sonra açılınca sepetteydi ama stoklar bitti dedi çıkardı. Komik kısmı ise benden sonra girip alan insanlar...
Aga ara ara stoklar geliyor bırakma dene şansını.

19.00 da direk linke gittim ona bile 5 dakika da gittim sepete ekledim 35 dakika sepete gitmekle uğraştım gittiğimde de stok tükenmiş fakat itopya instagram postunda ilk 3.dakkadan alabilen biri var gercekten garip

Acaba stok tekrardan gelir mi? Veya mağazasına gittiğimde bulabilir miyim?

Geri