karahan34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 216
25 DK bekliyorum ilk anında sepeti ekledim site çöktü geldi sepetimdeki ürün gidiyor
Aynı durumu yaşadım. Ben 19.00'da sisteme pc eklendiğinde direk ekledim sepete. Fakat sepet açılmadı. 30-40 dakika sonra açılınca sepetteydi ama stoklar bitti dedi çıkardı. Komik kısmı ise benden sonra girip alan insanlar...Alıntıyı görüntüle
25 DK bekliyorum ilk anında sepeti ekledim site çöktü geldi sepetimdeki ürün gidiyor? site açılır açılmaz bir daha ekledim ve hiç şaşırılmayacak şekilde eklenmesine rağmen yine sepette yok
agacım ben giremiyorsam bu siteye diğerleri nasıl giriyor onu geçiyorum benim eklediğim ürün sepette gösterirken ne oluyordu bir anda yok oluyor itopya kaç yıldır şu işi bi düzeltemedi burda biz kriz geçiriyoruz, bugün buna baya güldüm.
Aga ara ara stoklar geliyor bırakma dene şansını.Aynı durumu yaşadım. Ben 19.00'da sisteme pc eklendiğinde direk ekledim sepete. Fakat sepet açılmadı. 30-40 dakika sonra açılınca sepetteydi ama stoklar bitti dedi çıkardı. Komik kısmı ise benden sonra girip alan insanlar...
3 kere sepete ekle yaptım. Yanda direk sepet açıktı f5 çektim stok tükendi dedi...Aga ara ara stoklar geliyor bırakma dene şansını.