Bugün gelen sipariş hk.

ELRODH

80+
Reaksiyon skoru
237
Dostlar sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için anlatıyorum;
Bugün telefondan bir pc siparişi aldım yaklaşık 8-9 bin arası bir sistem istiyor müşterim fakat işlemci olarak ryzen 5 3600 veya 3600x ve sıvı soğutma yada kule tipi soğutma istediğini belirtti fakat şimdi ben bu adama r7 3700x i söyledim kule tipi bir soğutucu modeli olduğunuda söyledim zaten piyasa 400 lira amd kendi wraith prism sogutucusu adam sistemin giderlerini yazmamı ve yarın ücret göndereceğini belirtti. Şimdi 3600 ile sıvı soğutmamı yoksa direk r7 3700x mi alayım adama sistem yayın odaklı olacak max 10 bin verebileceğini söyledi.

Dostum eğer overclock yapmayacaksan yayın tarafında r7 daha güçlü. overclock yapacaksan sıvı soğutmalı tercih etmelisin

Sistemde b450 pro gaming asus tuf veya msi b450 kullanıcaz
ram olarak 16 gb ram 3200mhz
rtx 2060 veya 2070
ryzen 7 3700x
adamın yanında m2 nvme 500 gb bir ssd var
buna 480 gb daha ekleyip
750 w 80+ cooler master mwe psu alıcaz
ve kasa olarak phanteks veya corsair kullanıcaz

Bugün telefondan bir PC siparişi aldım yaklaşık 8-9 bin arası bir sistem istiyor müşterim fakat işlemci olarak ryzen 5 3600 veya 3600x ve sıvı soğutma yada kule tipi soğutma istediğini belirtti fakat şimdi ben bu adama r7 3700x i söyledim kule tipi bir soğutucu modeli olduğunuda söyledim zaten piyasa 400 lira amd kendi wraith prism sogutucusu adam sistemin giderlerini yazmamı ve yarın ücret göndereceğini belirtti. Şimdi 3600 ile sıvı soğutmamı yoksa direk r7 3700x mi alayım adama sistem yayın odaklı olacak max 10 bin verebileceğini söyledi.
3700X alıp geçerim ben olsam

Bugün telefondan bir PC siparişi aldım yaklaşık 8-9 bin arası bir sistem istiyor müşterim fakat işlemci olarak ryzen 5 3600 veya 3600x ve sıvı soğutma yada kule tipi soğutma istediğini belirtti fakat şimdi ben bu adama r7 3700x i söyledim kule tipi bir soğutucu modeli olduğunuda söyledim zaten piyasa 400 lira amd kendi wraith prism sogutucusu adam sistemin giderlerini yazmamı ve yarın ücret göndereceğini belirtti. Şimdi 3600 ile sıvı soğutmamı yoksa direk r7 3700x mi alayım adama sistem yayın odaklı olacak max 10 bin verebileceğini söyledi.
İşlemci tercihim 3700x olurdu.
Kullanılmamış sıfır Wraith Prism'i uygun fiyata satabilir ve küçük bir bütçe desteği ile sıvı soğutma ekleyebilirsiniz.

Geri