Viers
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bugün daha iyiydim hatta sen sürebiliyorsun çok az hataların var dedi onları düzeltsen olur dedi senden Ümitliyim fln konuştu gerçekten orda hak verdim ufak hatalarım vardı yarın 5-6 kere L ve paralel çalışalım dedi hatırlat fln dedi yokuşta bugün çok iyiydim fren bırakıp gaza yüklenip debriyaj salınca kalktı zaten yokuş kalkış desteği varmış arabadaO yokuşta kalkışta tek seferde kavranacak şey değil bol bol alıştırma yaparak olur. Her aracin yokuşa verdiği tepki farklıdır baskı balata durumuna göre debriyajin kavrama noktası farklıdır. Yani sen sınava gireceğin o araçla baya alıştırma yapmalısın ki onu kavrayabilesin. Eğitmenin dediği kısmen doğruda ilk defa yapan biri bu kadar seri olamaz araba ya geri kaçırır ya istop eder. Birde şimdi sen o araçta yokuş kalkış çalışıp kavriyosun ama başka araca geçince onun kadar rahat olmuyor. Ben araba traktör falan yokuşta kaldırdım çoğu defa bir ara motorsiklet kullanmam gerekti motorsikleti yokuşta kaldırmayı 2-3 günde anca kavradım. Aslında motorsiklet daha kolay ama işte bir alışma süreci var ona