Bugün itibari ile toplamayı bitirdiğim sistem (FİYATLARIYLA BİRLİKTE)

Öncelikle hayırlı olsun iyi eğlenceler dilerim. Bence iyi ki kendin topladın , toplamanın zevkini hiçbir şey vermiyor. Hazır sisteme bir süre bundan dolayı bulaşmamıştım :D Parçalar gayet güzel zaten sen topladığına göre keyfine göre almışsındır diye düşünüyorum :D
araştıra araştıra olduğu kadar her zaman her şekilde daha iyi parçalar mevcut ama f/p olarak gayet iyi topladığımı düşünüyorum belki anakartta ve psuda bir tık daha kalite üzerine gidebilirdim ama pişman değilim asfjuhasfk çok keyifliydi gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aman hocam dikkatli olun nolur. ben anakart (Msi b650 Gaming Plus Wifi) pinleri yamulttum ve psu patlattim 1 kere.
valla o konuda çok haklısınız,bebek gibi ilgilenilmesi gerekiyor,ama olsun tecrübe etmişşiniz, (etmek istemem) psu patlatıp anakart pin yamultsam 2 hafta bi depresyona girerim heralde asjhfsaf hayırlısı olsun

2 ramı 3600 e ne zaman aldın?
2.el aldım 7 ay kullanılmış kutu/fatura/garantili

Son düzenleme:
Hocam soğutucunun link atabilir misin? o soğutucunun versiyonları var spirit V2 7 Isı borulu olanı makbuldür. linki bu bende pek rgb sevmiyorum ama bu daha iyi benim imzadaki ak620 den de iyi
ama toplam 100 TL'ye geliyorsa çok çok iyi :D

5070 iyi ama 5070 ti veya 9070xt alacak durumunuz var mı?

gayet iyi hocam hayırlı olsun güle güle kullan

Hocam soğutucunun link atabilir misin? o soğutucunun versiyonları var spirit V2 7 Isı borulu olanı makbuldür. linki bu bende pek rgb sevmiyorum ama bu daha iyi benim imzadaki ak620 den de iyi

Linkini bırakayım hocam : https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
malesef o kadar fiyat farkına çıkamazdım monitör dahil edeceğim çünkü bu sisteme onu da hemen değil malesef ki ama çok teşekkürler yorumlar için!

ve tum parçaları da aldım :p

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Monitör nedir onuda yazsaydın tam olurdu.
sizi kırar mıyım https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-65681/ aklımda bu var

hocam o fiyata şaka gibi gayet iyi hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim,noramlde hazır kovalıyordum ama baktm böyle bir indirim var ilk kasa ile soğutucuyu almıştım öyle başladı tek tek toplama serüvenim

100 TL ye alabileceği en iyi soğutucuyu almış adam daha ne olsun. Zaten pc toplamanın en güzel yanı bu süreç. Topladıktan sonra hevesin 1 haftada geçiyor :D :D

100 TL ye alabileceği en iyi soğutucuyu almış adam daha ne olsun. Zaten pc toplamanın en güzel yanı bu süreç. Topladıktan sonra hevesin 1 haftada geçiyor :D :D
iyi bir sogutucu oldugunu biliyodum ama bu kadar beklemiyodum afjsafk

kesinlikle eğleceliydi,stok sınırı olanlarda germiyor değildi ama öyle böyle bitti.. şimdi parçaların gelmesini beklemek ve birleştirmek var asjfaskf

aldıgım zamanlar paraparolla 400tl + izyco 1k vardı o yüzden o iki parçayı 2 ayrı accountla 1.400tl indirimle almıştım
Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri