Evet gitmiştir. Çünkü format her şeyi siler.bu virüs bulaşmıştı trojan:script/sabsik.fl.a!ml ben flash bellekten temiz kurlum yaptım kesin gitmişmidir virüs
şuan malwarebytes dan tarama yapıyorum 1.30 saatir şuanluk temiz görünüyor ama güvenemiyorum hesaplarımı girmekten korkuyorumTarama yapıp öğrenmen bizim diyeceklerimizden daha kesin ve güvenli olmaz mı sence de?
Kaspersky ile de taratabilirsin ama sorun olacağını sanmıyorumşuan malwarebytes dan tarama yapıyorum 1.30 saatir şuanluk temiz görünüyor ama güvenemiyorum hesaplarımı girmekten korkuyorum
şuan böyle sonuç çıktı virüs yoktur demi çok kafaya takıtım bunu ya bi discordan gelen mesaj sayesindeKaspersky ile de taratabilirsin ama sorun olacağını sanmıyorum
Malwarebytes bulamadıysa büyük ihtimalle yoktur ama içiniz rahat etsin diye Kaspersky ile taratabilirsinşuan böyle sonuç çıktı virüs yoktur demi çok kafaya takıtım bunu ya bi discordan gelen mesaj sayesindeAlıntıyı görüntüle
Virsu varken windows defender ile sildim ondan sonra 3 tane anti virüs programi ile tarattim 0 virüs cıkti bugunde format attım temiz ama dün sildikten sonra baktim discorda habire ayni mesaji atmişMalwarebytes bulamadıysa büyük ihtimalle yoktur ama içiniz rahat etsin diye Kaspersky ile taratabilirsin
Discord şifreni değiştirVirsu varken windows defender ile sildim ondan sonra 3 tane anti virüs programi ile tarattim 0 virüs cıkti bugunde format attım temiz ama dün sildikten sonra baktim discorda habire ayni mesaji atmiş
Discord şifre,e posta değiştirVirsu varken windows defender ile sildim ondan sonra 3 tane anti virüs programi ile tarattim 0 virüs cıkti bugunde format attım temiz ama dün sildikten sonra baktim discorda habire ayni mesaji atmiş