bugün pc ye format attım virüs gitmişmidir

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
bu virüs bulaşmıştı trojan:script/sabsik.fl.a!ml ben flash bellekten temiz kurlum yaptım kesin gitmişmidir virüs

Tarama yapıp öğrenmen bizim diyeceklerimizden daha kesin ve güvenli olmaz mı sence de?

Tarama yapıp öğrenmen bizim diyeceklerimizden daha kesin ve güvenli olmaz mı sence de?
şuan malwarebytes dan tarama yapıyorum 1.30 saatir şuanluk temiz görünüyor ama güvenemiyorum hesaplarımı girmekten korkuyorum

Kaspersky ile de taratabilirsin ama sorun olacağını sanmıyorum
şuan böyle sonuç çıktı virüs yoktur demi çok kafaya takıtım bunu ya bi discordan gelen mesaj sayesinde
s.png

Malwarebytes bulamadıysa büyük ihtimalle yoktur ama içiniz rahat etsin diye Kaspersky ile taratabilirsin
Virsu varken windows defender ile sildim ondan sonra 3 tane anti virüs programi ile tarattim 0 virüs cıkti bugunde format attım temiz ama dün sildikten sonra baktim discorda habire ayni mesaji atmiş

Virsu varken windows defender ile sildim ondan sonra 3 tane anti virüs programi ile tarattim 0 virüs cıkti bugunde format attım temiz ama dün sildikten sonra baktim discorda habire ayni mesaji atmiş
Discord şifreni değiştir

Discord şifre,e posta değiştir
Eğer güvenemiyorsan pc de girili olan hesaplarının e posta şifresini değiştirebilirsin

Geri