Bugün yaşadığım üzücü olay.

Saçma yanlıs anlaşilmakistemiyorsan ünlem koy
Aga hem cagilsin hemde üste çıkmaya çalışıyorsun. Boş yapma artık. Yeter da. Hani 1 anlamadım neyse de rezil etme kendini daha da.

Aga hem cagilsin hemde üste çıkmaya çalışıyorsun. Boş yapma artık. Yeter da. Hani 1 anlamadım neyse de rezil etme kendini daha da.
Sen kendini ne sanıyorsun anlamadim .hakaret ederek üste cikma

Son 1 haftadır fazla tartışmaya giriyorsun, bir kişiyle olsa neyse fakat abartmaya başladın bence.
Sayın Mehmet Yılmaz,
Bu durumun maalesef ki farkındayım. Nasıl oluyor da işin içine giriyorum anlamıyorum. Anlamadığı bir şey üsteliyor ona laf edince üste çıkmaya çalışıyor. Genel olarak tartışmalarım böyle başlıyor. Çözmeye çalışacagım. AMA size bir sorum var.
Uzun süre sonra ilk kez "cahil" kelimesini kullanıp hakaret ettim. Dün bana o kadar hakaret edilirken bildirimlerime 1 kez bile dönüş alamazken şimdi ben edince siz neden geldiniz acaba?

Sayın Mehmet Yılmaz,
Bu durumun maalesef ki farkındayım. Nasıl oluyor da işin içine giriyorum anlamıyorum. Anlamadığı bir şey üsteliyor ona laf edince üste çıkmaya çalışıyor. Genel olarak tartışmalarım böyle başlıyor. Çözmeye çalışacagım. AMA size bir sorum var.
Uzun süre sonra ilk kez "cahil" kelimesini kullanıp hakaret ettim. Dün bana o kadar hakaret edilirken bildirimlerime 1 kez bile dönüş alamazken şimdi ben edince siz neden geldiniz acaba?
Neyse konu kapansın ama ben sana kötü bisey demedim yanlis anlaşılma oldu .

Değil, üzücü bir tarafı da yok markette 9.90'a aldığın ürünün 10 kuruşlarını yola mı atıyorsun?
2017-2016'da yapıyordum. 10 kuruş falan eksiksede o attığım yerden attığım paraları alıyordum :D.

Yani ben de bozukları elden çıkarmak için 10 kuruş olarak veriyorum, bana acıma ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,474
Üyeler
191,112
Son üye
dencha
Geri