Bugün yaşadığım üzücü olay.

Değil, üzücü bir tarafı da yok markette 9.90'a aldığın ürünün 10 kuruşlarını yola mı atıyorsun?
Hayır, eksik kaldığı zaman üstüne tamamlamak için kullanıyorum sorun şu teyzenin sadece 10-25 krş ile ödemesi anlatmak istediğim bu.

Ben fakirmişim de haberim yokmuş :(
Zira kumbaraya 10-25 kuruşları atıp birikince onlarla ekmek alıyorum :(

Selamlar, bu sabah ekmek almaya gittiğimde önümdeki orta-yaşlı bir teyze gördüm incecik ve zayıftı, 2 adet kepekli ekmek istedi ve cebinden 10 kuruşlar, 25 kuruşlar çıktı ödemeyi bu şekilde yaptı. İçim cız etti resmen keşke o anda yardımcı olabilseydim. Bıktım artık bu yönetimden sarayında altın kalorifer ile ısınırken benim milletim ekmek almak için bile kuruş sayıyor fakat onlara göre fakirlik falan yok, garip.
bende arada sırf kasiyerleri sinir etmek için yapıyom 10tl lik bişi alırsam bozuk olarak ödüyom saysınlar :D

Ne biz öyle biseh demedik

Ben öyle bisey demedim farkındayım herhalde
1611831778594.png
tm

Selamlar, bu sabah ekmek almaya gittiğimde önümdeki orta-yaşlı bir teyze gördüm incecik ve zayıftı, 2 adet kepekli ekmek istedi ve cebinden 10 kuruşlar, 25 kuruşlar çıktı ödemeyi bu şekilde yaptı. İçim cız etti resmen keşke o anda yardımcı olabilseydim. Bıktım artık bu yönetimden sarayında altın kalorifer ile ısınırken benim milletim ekmek almak için bile kuruş sayıyor fakat onlara göre fakirlik falan yok, garip.
Ben ekmekleri her gün 5-10 kuruşlarla alıyorum? Boş konu.

Cok saçma bir yorum yapıyorsun
Abarti geldi demişsin
Neyin abartı oldunu soruyorum
Ve bana sizin bu durumlardan haberiniz yok diye alintilamissin
Dostum ben orta espri yapmışım bilmiyorsan yazma. her şeyin sonuna (!) koydurmak zorunda bırakmayın bir kere de!

Arada bende 25 kuruşlarla ekmek almaya giderim bence abartılı bir şey değil.

Geri