mesela medıamarkt.com.tr ya onun yerıne bulgar seyını kısaltımını yapabılırsın ben becerıpte yapamadımNasıl yani hocam tam anlamadım
yurtdışındaki 5080ler trden daha pahalı diye biliyorum şuanBir tanıdığım Bulgaristana gidecek rtx 5080 getirmeyi düşünüyorum fiyatları nasıl öğrenebilirim en mantıklı hangi modeli getirmek olur
Hocam yardımcı olma şansınız varmı bu yabancı site içinmediamarkt, vatan benzeri sitelerin o ülke için olan versiyonlarını bulursanız ordan rahatlıkla bulabilirsiniz diye düşünüyorum fakat gelirken kutusu açık şekilde olursa iyi olur hocam. yanlış hatırlamıyorsam bi haberde kapalı kutu olduğu için ps5 i almamışlardı diye hatırlıyorum sorun oluyor yani
Hayır 1100 eurolara rahatlıkla var 40bin ediyoryurtdışındaki 5080ler trden daha pahalı diye biliyorum şuan
emin misiniz hocam 1800 1900 eurodan düşük yok onda da stok sıkıntısı var diye biliyorum.Hocam yardımcı olma şansınız varmı bu yabancı site için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır 1100 eurolara rahatlıkla var 40bin ediyor
ınno3d kalıtesı techpowerup dan kontrol et bı ısılarınaBu Ürünü 2600 levaya buldum yani 50000 iyi midir sizce
garanti şartlarına bakın hocam uluslarası garantisi ne kadar. sık sık bulgaristandan geçiyorsanız sıkıntı yok. trde 3 seneye varan garantiler vardı.Bu Ürünü 2600 levaya buldum yani 50000 iyi midir sizce