Neler Yeni

Bulgaristandan iPhone 13 almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Merhabalar öncelikle herkese, yeşil pasaport sahibiyim. Bulgaristan'dan iPhone 13 almak istiyorum.

Fiyatlara baktığımda eMag adlı mağazada güncel Bulgar Levası kuru ile iPhone 13 128GB 15 Bin TL civarına geliyor.

Ankara'da yaşıyorum. Ankara-İstanbul arası hızlı tren gidiş dönüş ücreti 363 TL (Genç) , İstanbul-Sofya arası gidiş dönüş otobüs bileti 800 TL, ve pasaport kayıt ücreti de vergi ile beraber 2849 TL yapıyor.

Bu alışverişin bana maaliyeti 19.000 TL civarı oluyor, ayrıca Sofya'yı görmüş oluyorum. Türkiye'den aynı cihazı alacak olsam arada 6500 TL gibi bir fiyat fark ediyor. Size sormak istediğim bu işlem sizce mantıklı mı ? Telefon getirirken bir sorun olur mu ? Ayrıca bu eMag hakkında bilgisi olan var mı , yazdıkları fiyat vergili fiyat mı yoksa vergisiz mi? Web sitesi fiyatı ile mağaza fiyatı farklı mıdır bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
Tek mağazaya bakılarak iş yapılmaz. Bilindik büyük mağazalar var ise onlara bak. Mediamarkt vs vs.
Mantıklı.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
yurt dışından alınan telefonu burda kullanmak için ücret falan gerekiyor mu onları da araştır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergi konusunda bilginiz var mı arkadaşlar ? Orda ek bir vergi çıkar mı acaba, diğer mağazalara da göz atayım ben bi Sofyadaki.

Top Bottom