knk bunu günlere nasıl yayıcam ?Push pull legs totalde 5 gün
Zayıf olduğunu düşündüğün taraflara 2-1-1-1 yap bence.knk bunu günlere nasıl yayıcam ?
anladığım kadarıyla pazartesinden cumaya kadar antrenman hafta sonu off gün mü ?Zayıf olduğunu düşündüğün taraflara 2-1-1-1 yap bence.
Öyle yapabilirsiniz hocam ama ben kendi fikrime göre söyledim başkalarının fikrininde almak daha iyi olacaktır.Forumda bu sporla uğraşan biri vardı ama adını hatırlamıyorum konuyu arada yükseltirseniz belki denk gelir.anladığım kadarıyla pazartesinden cumaya kadar antrenman hafta sonu off gün mü ?
PPL yapArkadaşlar Bulk için hangisi uygun olur ve uygulayabiliceğim bir antrenman programı verebilirmisiniz?
Dostum push pull legs şeklinde yaparın Güray aydın hypertrophy no.1 Güzel bir programArkadaşlar Bulk için hangisi uygun olur ve uygulayabiliceğim bir antrenman programı verebilirmisiniz?
aynen reis başladım şuan ona ve gelişme var gibi sen kullandın mı o programı tavsiyelerin var mı?Dostum push pull legs şeklinde yaparın Güray aydın hypertrophy no.1 Güzel bir program
her kası haftada sadece 1defa çalıştırabılıyorsun Natural bir adama PPL daha mantıklı her kası haftada 2 defa çalıştırabiliyorsun. Bro splitte mesela kolu 1haftda 1 çalışıyorsun kola sıra gelene kadar kol kenini 48-72saatte yenilemiş oluyor zaten kalan 3günde zaman kaybı.Bro split