upUPUP UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
Normal şahsa verilemez , isteseniz de alamazsınız, gln üstünden alınmalı . Fayda sağlamaz .Attım Mesajı. Acil hattı var vakit kaybetmeden aramalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim isyeri direk selcuka bitisik, ben bi görünce abilere sorarım.
Yok hocam orası doğru bende biliyorum. Amcam eski depo çalısanı ben kücükken tasımıslığım var koliNormal şahsa verilemez , isteseniz de alamazsınız, gln üstünden alınmalı . Fayda sağlamaz .
Depoyu aramak ya da üreticiye ulaşmak da fayda sağlamaz . Üretici doğrudan eczaneye dahi vermez .
Konuyu kilitlemeden yapamam onu.@Mehmet Yılmaz Hocam konuyu en üste sabitleme özelliği yok muydu öyle yapabilirsiniz uplamadan herkes direk görür.
bende ecza deposunda çalışıyorum ama bu tip ilaçları eczane dışında verilmiyor diye biliyorum yarın ben sorarım yine geçmiş olsunArkadaşlar Annem neredeyse 1 haftadır yoğun bakımda be konudaki lipiodol ultra fluid adlı ilaca ihtiyacımız var. Eczaneci olan veya tanıdığı olan lütfen etrafına sorup sorusturabilir mi ameliyata girmesi için buna ihtiyaç var Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsunArkadaşlar Annem neredeyse 1 haftadır yoğun bakımda be konudaki lipiodol ultra fluid adlı ilaca ihtiyacımız var. Eczaneci olan veya tanıdığı olan lütfen etrafına sorup sorusturabilir mi ameliyata girmesi için buna ihtiyaç var Alıntıyı görüntüle