{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

UPUP UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP
UPUP

UP UP UP

hocam çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin annenize inşallah iyileşir bu ilacı almadan ameliyat söz konusu değil midir veya ilaç bulunamazsa çok büyük bir soruna yol açar mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulacağım her linki buradan paylaşacağım hocam hepsi ile iletişime geçmekte fayda var

Attım Mesajı. Acil hattı var vakit kaybetmeden aramalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim isyeri direk selcuka bitisik, ben bi görünce abilere sorarım.
Normal şahsa verilemez , isteseniz de alamazsınız, gln üstünden alınmalı . Fayda sağlamaz .
Depoyu aramak ya da üreticiye ulaşmak da fayda sağlamaz . Üretici doğrudan eczaneye dahi vermez .

Normal şahsa verilemez , isteseniz de alamazsınız, gln üstünden alınmalı . Fayda sağlamaz .
Depoyu aramak ya da üreticiye ulaşmak da fayda sağlamaz . Üretici doğrudan eczaneye dahi vermez .
Yok hocam orası doğru bende biliyorum. Amcam eski depo çalısanı ben kücükken tasımıslığım var koli
Söyle düsündüm onlar kordinasyonu sağlar gibi.

Arkadaşlar Annem neredeyse 1 haftadır yoğun bakımda be konudaki lipiodol ultra fluid adlı ilaca ihtiyacımız var. Eczaneci olan veya tanıdığı olan lütfen etrafına sorup sorusturabilir mi ameliyata girmesi için buna ihtiyaç var Alıntıyı görüntüle
bende ecza deposunda çalışıyorum ama bu tip ilaçları eczane dışında verilmiyor diye biliyorum yarın ben sorarım yine geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,257
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri