TheNihat335
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Herkese merhaba arkadaşlar şuan türk telekom kullanıyorum sabit internet olarak 4 ay sonra sözleşmemiz biticek türk net firmasına geçmek istiyorum fakat bulunduğum bölgede aynı adresten türk netin kendi sitesi üzerinden yaptığım sorgulamada Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. hatasını alıyoruz bundan 3 ay önce 81mbps hız 8mbps upload kadar hız veriyordu türk net müşteri hizmetlerini de aradığımız zaman türk telekom müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor diyorlar müdürlük te de şikayetimi dile getiriyorum fakat yardımcı olmuyorlar ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmem için nereye gitmem nereyi aramam gereiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
ek olarak söylemek istiyorum sözleşme dolmadan geçebilirsiniz diyorlar ama benim kullandığım port üzerinden en yüksek 16mbps alınıyor yükseltme de yapılamıyor dediler bu nedenden geçiş yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak söylemek istiyorum sözleşme dolmadan geçebilirsiniz diyorlar ama benim kullandığım port üzerinden en yüksek 16mbps alınıyor yükseltme de yapılamıyor dediler bu nedenden geçiş yapmak istemiyorum
Son düzenleme: