Neler Yeni

Bulunduğum yerde UPS kargo yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
Arkadaşlar bulunduğum ilçede ups kargo yok itopyadan sistem sipariş ettiğimde nasıl gelecek?
Malumunuz virüs nedeniyle kargolarda zaten gecikme yaşanıyor daha da uzar mı bu gecikme?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
UPS kargo şube mantığıyla çalışmıyor zaten. Ana dağıtım merkezinden çıkar dağıtıma.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Ups kargo çalışanıyım il merkezinde şubemiz ilçelere ahftada 1 gün dağıtım yapıyoruz.

Ups kargo çalışanıyım il merkezinde şubemiz ilçelere ahftada 1 gün dağıtım yapıyoruz.
ya dostum yakalamışken ben mahmutbeyde oturuyorum itopyadan sipariş verdim henüz kargoya verilmedi. verildiği zaman sence ne zaman elime ulaşır veya benim gelip alma imkanım olur mu

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
ya dostum yakalamışken ben mahmutbeyde oturuyorum itopyadan sipariş verdim henüz kargoya verilmedi. verildiği zaman sence ne zaman elime ulaşır veya benim gelip alma imkanım olur mu
Verildiği zaman müşteri hizmetlerini ara adres değişikliği yap şubeden teslimat iste veya sizin bölgeden sorumlu şubeyi arayıp dağıtıma çıkarmamalarını iste. Virüs sebebiyle bazı şubeler şubeden teslimat yapmıyor diye biliyorum biz yapıyoruz. Ne zaman dağıtıma çıkar sorusuna gelince bizim şubemiz çok yoğun bi şube değil gelen kargolar aynı gün dağıtıma çıkıyor fakat her şube aynı değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom