10k verip saat alacaksam araştırırım zaten bu adamın yaptığı normalmi senceÜrün kusurluysa veya çakmaysa o zaman dolandırıcı denir.Adam vermiș fiyatı alacaksan al almayacaksan alma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araștırmadan alıyorsan o senin kusurun.
kıl oluyorum böyle varlıklara.Aga ürünün sıfır apple faturalı fiyatı 10.000 adam 11.000 satıyor bunu alan keriz midir yada satıcıya tokatçı diyebilir miyiz ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka normal veya değil.Adam oraya bin lira fazla yazdı senin biyerin mi eksildi?Kafan çalıșıyorsa angut değilsen almazsın zaten.Konu açmaya değecek bir konu değil.Bir de dolandırıcı demișsin.10k verip saat alacaksam araştırırım zaten bu adamın yaptığı normalmi sence
şimdi serbest piyasa kardeşimciler gelironlarda ötede aglasın
@Mehmet Yılmaz şöyle herifler angut vesaire konuşunca abi tutamıyorum bak kendimi ya bunlarada ceza verin yada banada vermeyin abi deliricem simdiKanka normal veya değil.Adam oraya bin lira fazla yazdı senin biyerin mi eksildi?Kafan çalıșıyorsa angut değilsen almazsın zaten.Konu açmaya değecek bir konu değil.Bir de dolandırıcı demișsin.
Olm sana mı dedim angut diye?Ne yașıyorsun?@Mehmet Yılmaz şöyle herifler angut vesaire konuşunca abi tutamıyorum bak kendimi ya bunlarada ceza verin yada banada vermeyin abi deliricem simdi
Serbest piyasa deniyor bu olaya sanırsam :dAga ürünün sıfır apple faturalı fiyatı 10.000 adam 11.000 satıyor bunu alan keriz midir yada satıcıya tokatçı diyebilir miyiz ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle