Neler Yeni

bunaldım içinizi dökün

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
1. Sınavlar biter bitmez 2. Sınavların olması ve benim henüz hazır olamam :confused:

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallaha bıktım biliyorum benimkinden çok çok daha ağır dertler var ama, haftaya 2. Sınavlar başlıyor hicbisey görmedim/öğrenmedim diyebilirim nasıl çalışacam bilmiyorum, ödevler/projeler birikti onları yetiştirmem lazım, gün geçtikçe fiyatlar artıyor yazın çalışıp PC alacağım onu nasıl alacağımı bilemiyorum o zamana virüs biter inşaallah bitmesse çalışamam,lgs ye 80 gün kaldı hala derslerde zorluk çekiyorum, bisikletim çocuk bisikleti olduğu için bisiklet bakıyordum bütün fiyatlar uçmuş bi hobimiz de olamayacak artık böyle kısacası insanın böyle dertleşmesi için bir arkadaşı olması lazım ama yok :(

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
2 haftaya sınavlar var, özel bir okulun bursluluk sınavına gireceğim. Orada arkadaşlarım var ve eğitim kalitesi de iyi. Onun için çalışıyorum. Kimsenin sevgisini hissedemiyorum. Potansiyel katil küçüklüğü yaşıyorum resmen :D

Komando41.

80+ Silver
craysıs türk oyunu değildir

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Yarın sınav var hiç çalışmadım zaten 1 gün kalmış o da ingilizce. 7 sınıf a gidiyorum. İlk sınav olduğu için o ortamda ne yaparım kim bilir bir de yarın ya yarın of

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yarın sınav var hiç çalışmadım zaten 1 gün kalmış o da ingilizce. 7 sınıf a gidiyorum. İlk sınav olduğu için o ortamda ne yaparım kim bilir bir de yarın ya yarın of
1 dersten bir şey olmaz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Diğerlerinede çalışmadım onlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ansızın çıktı zaten 2 gün önce öğrendim 1 ay canlı dersede giremedim cidden ne olacaksa
Ortaokulda bende öyleydim bir şey olmaz, geçersin illa, ama diğer seferlere dikkat etmen lazım, sınavlar şakaya gelmez :kappa:.

Onurkotlutok05

80+ Gold
ethnin

Vatanabe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ahgasasnafajshadrsas
Gayet iyiyim, şu an hayatım güzel. Bugün yeni aldığım TWS kulaklığım Haylou T19 geldi. Sınavlarım da güzel geçti, hayat şu an için gayet iyi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Durmadan bir yerimden bicakliyor kapitalist sistem lanet olsun 2. Sinavlar baslicak nisan 15e projem avr hangisini sectigimi unuttum hicbir konu bilmiyorum 2. Sinavlardan bunlarin stresini atmak icin cok rekabetci oyun oynuyorum kitap okumayi briaktim yazilimda gelisimi biraktim sporu biraktim ama mutlu gibi gorunuyorum isnanlar gucsuz oldugumu gorup arkamdan bicaklamasin diye bitiyorum ama goren yok
Hayaller vardi onlar da gitti zaten pc 10 yillik oynadikca daha cok sinirleniyorum daha cok oynuyorum ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom