Neler Yeni

Aile tartışmalarından bıktım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Muhtemelen çoğunluk troll cevap verecektir o yüzden çok takılma
Durumu onlara aynı anda belirt sonrasında bu tarz şeylerle ilgilenme arkadaş çevrenle derslerinle ilgilen eğlenmene bak, kötü çevre yapma en büyük hatalarından biri olur

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,857
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
klasik tr ailesi gerçekten, çok tanıdık geliyor bu anlattıkların. 6 Yaşımdayken flüt çalıyorum diye babamdan dayak yemiştim :peeposad2:
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok şiddet uyguluyordu, boşandılar annemde kurtuldu bizde ama paramparçayız...

üstüne birde depremde sevdiklerimizi kaybedince iyice ayağa kalkamaz olduk, 8 yaşımdan beri iş hayatındayım...

klasik tr ailesi gerçekten, çok tanıdık geliyor bu anlattıkların. 6 Yaşımdayken flüt çalıyorum diye babamdan dayak yemiştim :peeposad2:

çok şiddet uyguluyordu, boşandılar annemde kurtuldu bizde ama paramparçayız...

üstüne birde depremde sevdiklerimizi kaybedince iyice ayağa kalkamaz olduk, 8 yaşımdan beri iş hayatındayım...
YA ÇIK DIŞARI FALAN SESLERİ DUYUYORUM KAFAYI YİCEM. BABAMI VE ANNEMİ ÇOK SEVERİM AMA TARTIŞTIKLARINDA ÜZÜLÜYORUM HOCAM. GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,857
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
21 yaşındayım hala ne yapacağımı bilmiyorum, boşlukta süzülüyormuşum gibi hissediyorum kendimi uzun yıllardır...

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,857
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
YA ÇIK DIŞARI FALAN SESLERİ DUYUYORUM KAFAYI YİCEM. BABAMI VE ANNEMİ ÇOK SEVERİM AMA TARTIŞTIKLARINDA ÜZÜLÜYORUM HOCAM. GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA.
herhangi bir şiddet olursa aralarına gir korkma, erkek olman lazım, destek olman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
kardeşim öncelikle kafana takmamayı öğren her ailede oluyor şu dönemde bireylerin sinir stres gerginlik çok üst noktalarda sana önerim daha çok sosyalleşmeye bak dışarıda,yaz geldi bir meslek öğren derim bilgi birikim her şeydir,spora başlayabilirsin bu koşu yürüyüş felanda olabilir hani,15 yaşlarında kendini tanımanı öneririm zaten ilerleyen yıllarda yks gibi bir durumla yüzleşeceksin derslerini elden bırakma sonra istediğin şehire git ve istediğin mesleği yap o şehirde sonra hayatını kuracaksın o zamanın başka sıkıntıları olacak

herhangi bir şiddet olursa aralarına gir korkma, erkek olman lazım, destek olman lazım
DALGA GEÇMEYİN AMA ERKEKLİKTEN DE NEFRET EDİYORUM KIZ OLSAM ŞU AN HEM ÇEVREM OLURDU HEM DE ÇOK RAHAT OLURDUM ERKEK OLMAK İĞRENÇ KILLAR ÇIKIYOR ZORBALIK FALAN BIKTIM YA

kardeşim öncelikle kafana takmamayı öğren her ailede oluyor şu dönemde bireylerin sinir stres gerginlik çok üst noktalarda sana önerim daha çok sosyalleşmeye bak dışarıda,yaz geldi bir meslek öğren derim bilgi birikim her şeydir,spora başlayabilirsin bu koşu yürüyüş felanda olabilir hani,15 yaşlarında kendini tanımanı öneririm zaten ilerleyen yıllarda yks gibi bir durumla yüzleşeceksin derslerini elden bırakma sonra istediğin şehire git ve istediğin mesleği yap o şehirde sonra hayatını kuracaksın o zamanın başka sıkıntıları olacak
SPORA ÜŞENİYORUM HOCAM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,741
Üyeler
169,614
Son üye
Yasoo14
Top Bottom