HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,909
Burdan indirebilirsiniz. RX 7600 YAZISINA TAKLIMA.hocam eski sürümleri nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisiniz
Burdan indirebilirsiniz. RX 7600 YAZISINA TAKLIMA.hocam eski sürümleri nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisiniz
Oyundayken bu hata karşıma geldi Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam bende 1 defa oldu core clock tan mhz yi kıstım biraz normalde 2850 de çalışıyordu kıstıktan sonra bir daha sorun oluşmadı
Beyler modelden modele göre de wattman yeme şansı değişiyormu?Hiç yemedim çok şükür umarım başıma gelmez çözümü yok neredeyse çünkü
bende sapphire kullanıyorum hocam şuan lık bir sıkıntım yok ama sanırım modelden modele bir tık değişiyor ama yine de çok etkilediğini düşünmüyorumBeyler modelden modele göre de wattman yeme şansı değişiyormu?
Sapphire nitro + da fazla ama rog strix de az gibi böyle bir şey mi var ?
Nerde wattman yiyen görsem sapphire kullanıyor ama asus dur msı dır daha az gibi
xfx benim bence değişiyor olabilirBeyler modelden modele göre de wattman yeme şansı değişiyormu?
Sapphire nitro + da fazla ama rog strix de az gibi böyle bir şey mi var ?
Nerde wattman yiyen görsem sapphire kullanıyor ama asus dur msı dır daha az gibi
yanlış link atmışım amd sitesine girip ekran kartını seçip en son sürüm deyilde bir altakini seçip dene.hocam eski sürümleri nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisiniz
23.5.2 denedim olmadı bu da olmaz heralde23.5.1 geçersen düzelir.