CS:GO gibi bir kaç oyunda daha ALT+TAB atma süresi çok uzun.

lil musty

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
3,880
Dostlar CS:GO'da falan ana menüde masaüstüne dönmem ortalama 5 saniye, ama masaüstünden oyuna dönmem 10 saniye sürüyor. Ama ana menü yerine gidip rekabetçi falan girersem masaüstüne dönmem 5-7 saniye, masaüstünden oyuna geri dönmem ciddi ciddi 30 35 saniye sürüyor. Rekabetçideyken artık bu durum can sıkıcı oldu. Yaklaşık 1 2 haftadır böyle ama idare ediyordum ama artık sürekli olmaya başlayınca roundları kaçırıyorum. Takımdaki beraberliği boş yere bozuyorum.

Oyunu daha hızlı açmak amacıyla HDD'den silip SSD'ye yüklemiştim, SSD'ye yükledikten bir zaman sonra oyunda artık ALT+TAB atmak kabusa dönüştü :D

Ek olarak rekabetçi veya topluluk sunucusunda oynuyorken masaüstünden oyuna geri döndüğümde hem 30 saniye sürüyor hem de oyuna döndüğümde doku paketleri yeniden yükleniyor. Yani herhangi bir detay olmuyor hatta bazı yerler siyah oluyor. Sonra bir de 10 saniye haritanın yüklenmesini falan bekliyorum o sırada FPS'im sürekli 40-50'lere düşüyor.

Denediğim yöntemler :
-Oyun dosyalarını silmek / farklı diske taşımak.
-Çözünürlüğü 1280x1024'ten kendi ekran boyutum olan 1920x1080'e almak.

Dostlar CS:GO'da falan ana menüde masaüstüne dönmem ortalama 5 saniye, ama masaüstünden oyuna dönmem 10 saniye sürüyor. Ama ana menü yerine gidip rekabetçi falan girersem masaüstüne dönmem 5-7 saniye, masaüstünden oyuna geri dönmem ciddi ciddi 30 35 saniye sürüyor. Rekabetçideyken artık bu durum can sıkıcı oldu. Yaklaşık 1 2 haftadır böyle ama idare ediyordum ama artık sürekli olmaya başlayınca roundları kaçırıyorum. Takımdaki beraberliği boş yere bozuyorum.

Oyunu daha hızlı açmak amacıyla HDD'den silip SSD'ye yüklemiştim, SSD'ye yükledikten bir zaman sonra oyunda artık ALT+TAB atmak kabusa dönüştü :D

Ek olarak rekabetçi veya topluluk sunucusunda oynuyorken masaüstünden oyuna geri döndüğümde hem 30 saniye sürüyor hem de oyuna döndüğümde doku paketleri yeniden yükleniyor. Yani herhangi bir detay olmuyor hatta bazı yerler siyah oluyor. Sonra bir de 10 saniye haritanın yüklenmesini falan bekliyorum o sırada FPS'im sürekli 40-50'lere düşüyor.

Denediğim yöntem :
-Çözünürlüğü 1280x1024'ten kendi ekran boyutum olan 1920x1080'e almak.
Hocam ben tek Cs oynadığım için bana da sonradan olmaya başladı ama pek takmadım bana zarari yok nede olsa.

Denediğim yöntemler :
-Çözünürlüğü 1280x1024'ten kendi ekran boyutum olan 1920x1080'e almak
iki diskinde bozuk olabilir diskten başka bir şey ile alakası yoktur diye tahmin ediyorum format atıp da deneyebilirsin

unlost fps arttırma

cs nin başlatma seçeneklerine "-d3d9ex" bu kodu yazarsan daha hızlı alt tab atabilirsin

Launch options kısmına -d3d9ex yazarsanız daha hızlı atabilir heralde. ayrıca oyunu pencere moduna alıp sonrasında oyun başlayınca tam ekrana çevirebilirsiniz.

oyunu oynadığınız çözünürlüğü ve moniyör hz nizi yazarmısınız cs için*

Geri