Neler Yeni

Çözüldü✓ RX6650XT Wattman Yardım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam yeniden wattman yedim Allah belasını versin nasıl çözeceğim ben bu lanet hatayı artık bıktım ekran kartini sokup atacağım
OCCT adlı programı yükleyip bilgisayarı Power testine sokar mısın?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
OCCT adlı programı yükleyip bilgisayarı Power testine sokar mısın?
1691869720603.png

Hocam bu ekranda ne yapmalıyım??

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
arkadaşlar rx6650xtde 4 farklı driver denedim. 2 3 gündür wattman yemiyordum 23.5.1 sürümünde ve az önce csgoda wattman yedim artık bıktım bu hatadan nasıl çözebilirim. wattman yedikten sonra pcyi açınca driveri silinmiş oluyor
Hocam aynı sorunu yaşadım bu watmann hatası değil, hatta ekran kartını garantiye yolladım garanti sorun yok dedi. Ben bu sorunu priz değiştirerek çözdüm. Denemediğim yazılımsal-donanımsal çözüm kalmamıştı, en son kaliteli bir priz alarak çözdüm sorunu. İsterseniz sizde bi deneyin, uzatma kablosu olmadan PC yi direkt prize takın duvara. Sorun düzelirse kaliteli bir uzatma kablosu alırsınız.

Son düzenleme:

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Hocam aynı sorunu yaşadım bu watmann hatası değil, hatta ekran kartını garantiye yolladım garanti sorun yok dedi. Ben bu sorunu priz değiştirerek çözdüm. Denemediğim yazılımsal-donanımsal çözüm kalmamıştı, en son kaliteli bir priz alarak çözdüm sorunu. İsterseniz sizde bi deneyin, uzatmak kablosu olmadan PC yi direkt prize takın duvara. Sorun düzelirse kaliteli bir uzatma kablosu alırsınız.
Deniyorum hocam bunuda şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stability Test yazana tıkla. Gelen ekranda Power yazana basıp testi başlat. 10-15 dakika yapman yeterli.
1691871972080.png

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Deniyorum hocam bunuda şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bunda da sorun yok. Arkadaşın dediğini de bir uygulayın. Uzatma kablosu kaynaklı da böyle sorunlar olabiliyor. Eğer Chipset sürücünü güncellemediysen onu da güncelle. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçeneklerinde sol taraftan Güç düğmesinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı başlatı devre dışı bırak. Baktın sorun halen devam ediyor, bu sefer BIOS'tan eğer açıksa Resize Bar ve Above 4G ayarını kapat. Eğer devam ederse bu seferde BIOS'tan Intel C-State'i devre dışı bırak bakalım.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Bunda da sorun yok. Arkadaşın dediğini de bir uygulayın. Uzatma kablosu kaynaklı da böyle sorunlar olabiliyor. Eğer Chipset sürücünü güncellemediysen onu da güncelle. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçeneklerinde sol taraftan Güç düğmesinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı başlatı devre dışı bırak. Baktın sorun halen devam ediyor, bu sefer BIOS'tan eğer açıksa Resize Bar ve Above 4G ayarını kapat. Eğer devam ederse bu seferde BIOS'tan Intel C-State'i devre dışı bırak bakalım.
Hocam hepsini yarın deneyip yazacagim teşekkürler yardımınız için

Top Bottom