Neler Yeni

Çözüldü✓ RX6650XT Wattman Yardım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam hepsini yarın deneyip yazacagim teşekkürler yardımınız için
Önemli değil. XMP kapat dedim ya, şimdi BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkar mısın? Bak bakalım gene Wattman verecek mi? Eğer verirse yazdığım yazıyı uygula.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,854
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
arkadaşlar rx6650xtde 4 farklı driver denedim. 2 3 gündür wattman yemiyordum 23.5.1 sürümünde ve az önce csgoda wattman yedim artık bıktım bu hatadan nasıl çözebilirim. wattman yedikten sonra pcyi açınca driveri silinmiş oluyor
az önce google choremede gezerken yedim asus dual 6600xt ile

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
@Repaer ben de RX 6650 XT kullanıyorum, oyunlar veya uygulamalar aniden kapanıyor ya da oyundayken bir anda ekran donuyor, tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Konudaki önerileri deneyeceğim, çözümü bulursan bana da yazar mısın?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
@Repaer ben de RX 6650 XT kullanıyorum, oyunlar veya uygulamalar aniden kapanıyor ya da oyundayken bir anda ekran donuyor, tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Konudaki önerileri deneyeceğim, çözümü bulursan bana da yazar mısın?
özelden yazarım reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli değil. XMP kapat dedim ya, şimdi BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkar mısın? Bak bakalım gene Wattman verecek mi? Eğer verirse yazdığım yazıyı uygula.
hocam dün gece rahat 2 3 el hunt oynadım wattman yemedim. ancak şunu fark ettim csgoda 3 4 dk sonra istisnasız wattman yiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fethullah Yıldırım
özelden yazarım reis

hocam dün gece rahat 2 3 el hunt oynadım wattman yemedim. ancak şunu fark ettim csgoda 3 4 dk sonra istisnasız wattman yiyorum.
Merhabalar bende de rx 6700 ekran kartı var sürekli aynı hatayı alıyorum garantiyede göderdim sorun yok deyip geri gönderdiler bende arkadaşların dediği şeyleri yaptım düzelmedi siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Merhabalar bende de rx 6700 ekran kartı var sürekli aynı hatayı alıyorum garantiyede göderdim sorun yok deyip geri gönderdiler bende arkadaşların dediği şeyleri yaptım düzelmedi siz bir çözüm bulabildiniz mi?
evet hocam şükürler olsun 1 haftadır bu hatayı yemiyorum dcden yazın yardımcı olayım : reaper3124

dc : reaper3124 hata devam ediyorsa yazın

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
evet hocam şükürler olsun 1 haftadır bu hatayı yemiyorum dcden yazın yardımcı olayım : reaper3124

Nasıl çözdün hocam?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Nasıl çözdün hocam?
Hocam Pro Sürümü Driver + Olarak Vestelin Bir Akım Korumalı prizi mevcuttu evde kasanın güç kablosunu ona taktım ve sorun kökten çözüldü şuan çok rahat hatasız çalışıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam Pro Sürümü Driver + Olarak Vestelin Bir Akım Korumalı prizi mevcuttu evde kasanın güç kablosunu ona taktım ve sorun kökten çözüldü şuan çok rahat hatasız çalışıyor
Akım korumalı prizden sonra normal sürümü denedin mi?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar

aa evet şuan 23.8.1 deyim ve hala sorun yok
Bu ara çok fazla bilgisayarı kullanmadım ama son sürüm güncellemesinden sonra bu hata ile karşılaşmadım.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
@Repaer Dün mavi ekran hatası aldım. Sonra yeni güncelleme gelmiş, güncelledim ama yine masaüstündeyken mavi ekran hatası aldım. Bu ekran kartının sorunları çok canımı sıktı, AMD kart aldığıma pişman oldum.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
@Repaer Dün mavi ekran hatası aldım. Sonra yeni güncelleme gelmiş, güncelledim ama yine masaüstündeyken mavi ekran hatası aldım. Bu ekran kartının sorunları çok canımı sıktı, AMD kart aldığıma pişman oldum.
hocam mavi ekran ramden vsde olabilir. direk karta yüklenmeyin bence adrenalinde uyarı varmıydı birde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,959
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom