Impe
80+ Silver
Delirmek üzereyim
Delirmek üzereyim
%90 dedim farkettiysenolum yalan onlar inanma benim yeğen geçen gün 5 k ya 3090 topladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben geçenlerde 2. el 2080 sistem bulmuştum adam gayet kaliteli bir sayfa açmıştı
ssd kronik arızalı
5kya 3090lı sistem toplaman imkansızolum yalan onlar inanma benim yeğen geçen gün 5 k ya 3090 topladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben geçenlerde 2. el 2080 sistem bulmuştum adam gayet kaliteli bir sayfa açmıştı
abi adamı bulun bana tüm ssitem 7k 3 monitör klavye kulaklık mouse az bile xsadasAbi bu adamı bul ellerinden öpücem
başıma geçen gün ne geldi biliyor musun dostumAbi bune ya 6 bin TL ye 0 alsam 10 kat daha iyisini alırım
şerefsizlik
sonuncuya bak ya 3 yıllık üyeliğim var letgoda dayanamadım özelden yazdım şaka mıdır nedir küçük çocuk olduğu belli i3 işlemci ekran kartı anakart herşeyi çöp.Abi bune ya 6 bin TL ye 0 alsam 10 kat daha iyisini alırım
şerefsizlik
doru dedin bu konuda amacınız zaten bu fiyattakileri eleştirmek dalga konusu haline getirmek5kya 3090lı sistem toplaman imkansız
fmwjfıowfweıfjweı çok kötü
YaNi KaRdEşİm YaNi KaSa AvCiBi oLdUğUnDaN DoLaYı PaHaLı YaNi KaRdEşİmAbi bune ya 6 bin TL ye 0 alsam 10 kat daha iyisini alırım
şerefsizlik