arda55
80+ Silver
Dahası
Ekran kartını satın alacağım bana bunları yazdı normal değerler mi?
bilmiyorum eskiden bende vardıda nerdeyse bütün oyunlarda 1080 p de kasıyorduAlıntıyı görüntüle
1gb versiyonu, değil mi?Alıntıyı görüntüle
CSGO için işlemci de çok önemli, aynı ekran kartı mesela atıyorum q8300'de 80 fps verirken 5600x'de aynı ekran kartı 200 FPS verebiliyor.Alıntıyı görüntüle
Benchmark testleri var ya onlardan bir tanesini yapmasını söylim mi? Hangisini yapmasını istimCSGO için işlemci de çok önemli, aynı ekran kartı mesela atıyorum q8300'de 80 fps verirken 5600x'de aynı ekran kartı 200 FPS verebiliyor.
GTA 5 için normal olması lazım.
PUBG'de o kart o kadar fps vermiyor, muhtemelen PUBG lite'dan bahsetmeye çalışıyor.
İşlemcisi i3 3220 imiş 8 gb ram var mışCSGO için işlemci de çok önemli, aynı ekran kartı mesela atıyorum q8300'de 80 fps verirken 5600x'de aynı ekran kartı 200 FPS verebiliyor.
GTA 5 için normal olması lazım.
PUBG'de o kart o kadar fps vermiyor, muhtemelen PUBG lite'dan bahsetmeye çalışıyor.
Buradaki yazılımı öneririm.Benchmark testleri var ya onlardan bir tanesini yapmasını söylim mi? Hangisini yapmasını istim
TamamBuradaki yazılımı öneririm.
Superposition benchmark | UNIGINE Benchmarks MSI kombustor da olabilir. Onun boyutu çok daha düşük.
Arkadaş kartın gtx 560 ile aynı performansı verdiğini söylüyor doğru mu?Buradaki yazılımı öneririm.
Superposition benchmark | UNIGINE Benchmarks MSI kombustor da olabilir. Onun boyutu çok daha düşük.
Yok öyle bir şey, 950 daha iyi.Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş kartın gtx 560 ile aynı performansı verdiğini söylüyor doğru mu?
GTX 750'e yakın denebilir.Bu arada bu kartın nvidia karşılığı ne? Gtx 460 falan mı?