Neler Yeni

Bunlardan hangisi daha iyidir

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam çünkü hâlâ arada dağlar varmış gibi davranıyorsunuz sanki katar pro Ferrari , g102 fiat egea imiş gibi bir tavrınız var sensörünün daha iyi olduğunu kabul ediyorum onda sorun yok ama g102 'nin fiyatı daha uygunsa Her türlü tercih edilir , Arada dağlar oynamıyor adım gibi eminim bir çok kullanıcı farkı anlayamaz
Fiyatı uygunsa tercih edilebilir evet, lakin fiyatları aynı şu anda? Anlamak istemiyorsun sanırım.
G102 Pmw3325 sensör kullanıyor, 100IPS ve 20G değerlere sahip.
Katar Pro ise Pmw 3327 sensöre sahip, 220IPS ve 30G ivme değerine sahip.
Bu da arada ciddi bir fark var demek.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Fiyatı uygunsa tercih edilebilir evet, lakin fiyatları aynı şu anda? Anlamak istemiyorsun sanırım.
G102 Pmw3325 sensör kullanıyor, 100IPS ve 20G değerlere sahip.
Katar Pro ise Pmw 3327 sensöre sahip, 220IPS ve 30G ivme değerine sahip.
Bu da arada ciddi bir fark var demek.
Ben g102'nin daha uygun olduğunu varsayarak yorum yapıyorum , fiyatları eşit ise katar pro da tercih edilebilir , Ama şu konuda fikrim hâlâ aynıdır ki Bahsettiğiniz sensör farkı tabii ki önemli fakat bizim gibi Günlük kullanım + Normal oyun oynayan çok profesyonel işlerde bulunmayan insanlar sensör farkını anlayamaz , bu sebeple eğer g102 daha ucuzsa bu onu tercih edilebilir yapıyor Logitech kalitesi ile birlikte
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 yıldır 102 kullanıyorum Bana mısın demedi.
Dediğim gibi bu mouseyi kullanıp da kötüleyen insanlar çok nadir

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben g102'nin daha uygun olduğunu varsayarak yorum yapıyorum , fiyatları eşit ise katar pro da tercih edilebilir , Ama şu konuda fikrim hâlâ aynıdır ki Bahsettiğiniz sensör farkı tabii ki önemli fakat bizim gibi Günlük kullanım + Normal oyun oynayan çok profesyonel işlerde bulunmayan insanlar sensör farkını anlayamaz , bu sebeple eğer g102 daha ucuzsa bu onu tercih edilebilir yapıyor Logitech kalitesi ile birlikte
Daha ucuzsa tercih edilebilir. Burada ki problem aynı fiyat olmasına rağmen arkadaş neden G102 alsın. Yanlış yönlendirmeyin milleti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Katar alsın tabi ki bende olsam katar alırdım ama o zaman 11 yaşındaydım max o kadar biliyordum.

Top Bottom