Neler Yeni

Bunların Arasında ki Fark ne?

ynsmr_cgn

80+
Beyler internetimizin süresi bu ay doluyor. Bizde değiştirmeye karar verdik. Biraz araştırma sonucu bir kaç tane kampanya buldum. Ama hepsi aynı duruyor. Bunlar arasında ki fark ne? Şuan 35mbs kullanıyoruz, 101 lira ücreti var.

50mbs'likler:

100mbs'likler:

Bunlar arasındaki fiyat farkı nedir acaba?

Not: Superonline dışında marka önermeyin lütfen.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler internetimizin süresi bu ay doluyor. Bizde değiştirmeye karar verdik. Biraz araştırma sonucu bir kaç tane kampanya buldum. Ama hepsi aynı duruyor. Bunlar arasında ki fark ne? Şuan 35mbs kullanıyoruz, 101 lira ücreti var.

50mbs'likler:

100mbs'likler:

Bunlar arasındaki fiyat farkı nedir acaba?

Not: Superonline dışında marka önermeyin lütfen.
Biz kampanyası İçin en az 2 tane Turkcell Hat kullanan olması lazım. Diğer kampanyadan da siz faydalanamazsınız büyük ihtimalle, belli paketlerden geçecekler için o kampanya.

Normal olarak 100Mbps paket fiyatı 130TL şuan.

2. 50Mbps Paket de aynı şekilde herkes alamaz. Diğer 125TL olan 50Mbps paketi alabilirsiniz ama 100Mbps daha mantıklı bence.

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz kampanyası İçin en az 2 tane Turkcell Hat kullanan olması lazım. Diğer kampanyadan da siz faydalanamazsınız büyük ihtimalle, belli paketlerden geçecekler için o kampanya.

Normal olarak 100Mbps paket fiyatı 130TL şuan.

2. 50Mbps Paket de aynı şekilde herkes alamaz. Diğer 125TL olan 50Mbps paketi alabilirsiniz ama 100Mbps daha mantıklı bence.
6 tane hat var turkcelli

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağol knka büyük ihtimalle ona geçeriz.

O zaman biz kampanyasını alın 120 liraya. Ben de onu kullanıyorum şuan.

Turkcell hatlardan birinde biz gurubu kurun, diğer hatları da o gruba davet edin. Bir kişi davet etseniz yeterli 2 kişi yetiyor. Sonra o kampanyayı alabilirsiniz.

Şimdi baktım o Turkcell Biz uygulamasına da, 25 yaş altı üyelere 2gb ek internet diyor. Zaten 4 kişi 25 yaşın altında, bu interneti her üyeye ayrı mı veriyor yoksa sadece 1 kişiye mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağol knka büyük ihtimalle ona geçeriz.

Şimdi baktım o Turkcell Biz uygulamasına da, 25 yaş altı üyelere 2gb ek internet diyor. Zaten 4 kişi 25 yaşın altında, bu interneti her üyeye ayrı mı veriyor yoksa sadece 1 kişiye mi?
Şimdi tekrar baktığımda gördüm orda kocaman her bireye özel yazıyormuş :)))

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,730
Üyeler
172,536
Son üye
treomreex
Top Bottom