Çınar Yaşar
80+ Gold
Bunu alsam vergiler dahil kaç TL olur?
Haydaa, benim 500TL bütçe var650 civarı tahminen.
Sensei Ten almanı öneririm dostum, tam sana göre, efsane bir mouse.Haydaa, benim 500TL bütçe var
Almanya'dan geldiğinde Vergi Vs. yok mu?Amazon.com'dan alışveriş yapmanı önermem. 700TL en aşağı. ABD'den %20 KDV alınır ve kargosu maaliyetlidir. Bunun için Amazon Almanya tavsiyemdir.
Almanya'dan geldiğinde Vergi Vs. yok mu?
Almanya'dan alırsam 500TL'den yüksek olurmu?Amazon.com'dan alışveriş yapmanı önermem. 700TL en aşağı. ABD'den %20 KDV alınır ve kargosu maaliyetlidir. Bunun için Amazon Almanya tavsiyemdir.
Anladım.Var fakat %18 ve kargo daha hafifletilmiş ücretlendiriliyor.
500TL bütçem var malesefAmazon bildiğim kadarıyla kendisi ödüyor, sen 55 Dolar fazla ödüyorsun. Oda 125 Dolar yapıyor, fiyat ise 125 Dolar yani 840 TL oluyor. Alınır.
Almanya sitesini bulamadım link atar mısınAmazon.com'dan alışveriş yapmanı önermem. 700TL en aşağı. ABD'den %20 KDV alınır ve kargosu maaliyetlidir. Bunun için Amazon Almanya tavsiyemdir.
CiddenAlmanya'dan geldiğinde Vergi Vs. yok mu?
O zaman bundan sonra Almanya peki kargo süresi ne kadar fark ediyor?Var fakat %18 ve kargo daha hafifletilmiş ücretlendiriliyor.
O zaman indirimleri takip edip güzel bir mouse alabilirsin.500TL bütçem var malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanya sitesini bulamadım link atar mısın