Neler Yeni

Bunu Yapan Velettir Bunu Oynayan Velettir Saçmalığı

Efe_Tkn

80+ Bronze
İlk başta çoğu insanın dediği bir saçmalık insanları oynadıkları şeylerle veya izlediği filmler veya videolarla küçük düşürmek
mesela enes batur izleyen velettir veya minecraft oynayan velettir gibi ben minecraftta oynamıyorum enes baturda izlemiyorum ama ikisinide biliyorum ve bunu yapan velettir gibi saçma önyargılar acayip saçma isteyen gaacha life oynar isteyen pubg isteyen çizgi film izler(yetişkin çizgi dizilerini demiyorum) isteyen la casa de papel(la case de papl örnek olaraktı netflix +18 içeriklerinden bilindik örnek diye onu dedim) yani acayyip saçma insanları oynadığı veya yaptığı şeyler küçümsemek acayip saçma.

Kırmamız Gerekn İlk Şey Önyargılarımız

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
evet bu önyargılar yüzünden bazı kişiler istedigin yapamıyor küçük düşüceklerini zannediyorlar ( ama yinede enes baturun .?:?:**.)

Pilavli Borek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Zxcvb Bvcxz
İlk başta çoğu insanın dediği bir saçmalık insanları oynadıkları şeylerle veya izlediği filmler veya videolarla küçük düşürmek
mesela enes batur izleyen velettir veya minecraft oynayan velettir gibi ben minecraftta oynamıyorum enes baturda izlemiyorum ama ikisinide biliyorum ve bunu yapan velettir gibi saçma önyargılar acayip saçma isteyen gaacha life oynar isteyen PUBG isteyen çizgi film izler(yetişkin çizgi dizilerini demiyorum) isteyen la casa de papel(la case de papl örnek olaraktı netflix +18 içeriklerinden bilindik örnek diye onu dedim) yani acayyip saçma insanları oynadığı veya yaptığı şeyler küçümsemek acayip saçma.

Kırmamız Gerekn İlk Şey Önyargılarımız
Milletimiz çok kıskanç maalesef
Başarılı insanları aşşağı çekmeye bayılırlar

Efe_Tkn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bu önyargılar yüzünden bazı kişiler istedigin yapamıyor küçük düşüceklerini zannediyorlar ( ama yinede enes baturun .?:?:**.)

evet haklısın ama enes baturu ben de sevmiyorum ve itici buluyorumda yani buda fazla :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Önemli olan oynama şekli.Her Csgo oynayan 20 yaşında değil.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları