Neler Yeni

Bunu yaparsam yanma olurmu?

Sagittarius

80+ Silver
Şimdi aklima manyak bişey geldi benim eski PC soktum 775 Pin böyle üstüne RTX 3060 takacam işlemci pentium Dual Core E5400 temizlik yaptım termal macun yenileyip Büyük işlemci fanımı taktım anakart Gigabyte G41 MT ES2L isminde anakartta yanma oluşurmu?
Evde yangın çıkmasını hiç kimse istemez işlemci 4.0 GHz overclock ettim.
Ve öte yandan kaç FPS verebilirki eski işlemcide Minecraft'ta 2 FPS ile açsa şaşarım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şimdi aklima manyak bişey geldi benim eski PC soktum 775 Pin böyle üstüne RTX 3060 takacam işlemci pentium Dual Core E5400 temizlik yaptım termal macun yenileyip Büyük işlemci fanımı taktım anakart Gigabyte G41 MT ES2L isminde anakartta yanma oluşurmu?
Ve öte yandan kaç FPS verebilirki eski işlemcide Minecraft'ta 2 FPS ile açsa şaşarım.
PSU eski bir şeyse sıkıntı çıkabilir hiç uğraşma. İyi bir PSU varsa takabilirsin sorun olmaz.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
PSU var 750 Watt
Abdullah Abi kendisi denemişti, darboğazı anlatmak için çok düşük bir işlemci ile yüksek bir ekran kartıyla test yapmıştı. O sırada bir sorun olmamıştı. Sende de olması için pekte bir sebep yok. PSU'n yeterli.

(patlatırsan suç bende değil ha)

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sorun olmaz takabilirsin. Tabi o işlemciyle o kartı taksan bile güncel oyunları oynamayı bekleme, %80-90 civarı darboğaz yer kart 😀
%100 darboğaz o sadece meraktan yapacam bu işi yani %99 darboğaz olsun helal olsun derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Abi kendisi denemişti, darboğazı anlatmak için çok düşük bir işlemci ile yüksek bir ekran kartıyla test yapmıştı. O sırada bir sorun olmamıştı. Sende de olması için pekte bir sebep yok. PSU'n yeterli.

Tm suç sende değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denemisti ama o Xeon bu pentium fark bu

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ya aga benim RTX3060 im olsa yazın onun olduğu odada klima açarım bence riske atma

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya aga benim RTX3060 im olsa yazın onun olduğu odada klima açarım bence riske atma
Bu merak işi haklısın ama ekran kartı neden yanacak onu merak ediyorum yanarsa işlemci yanar bence %100 yük altında

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Bu merak işi haklısın ama ekran kartı neden yanacak onu merak ediyorum yanarsa işlemci yanar bence %100 yük altında
Hocam herhangi bir şey olabilir belki sigorta atar psu zarar görür ve ekran kartına birden güç girişi olur ve zarar görür sonradan uzulecegin şeyler yapma bence :)

Sagittarius

80+ Silver
Hocam herhangi bir şey olabilir belki sigorta atar psu zarar görür ve ekran kartına birden güç girişi olur ve zarar görür sonradan uzulecegin şeyler yapma bence :)
Gerekirse patlasın bunu merak ede ede şiştim bunu gidermek için patlayada bilirim

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bir sorun olmaz neden olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,700
Üyeler
166,066