Rica ederim kardeşim. Takım taklavatı kontrol etmek lazım arada.Abi internetten baktım şimdi. Galiba dışarıdan o bölgeye baktığınızda ve ellediğinizde belli oluyor. Bende sorun yokmuş şükürler olsun. İlgilendiğin için saol evil abi.
Ne korktun sende BeeAbi internetten baktım şimdi. Galiba dışarıdan o bölgeye baktığınızda ve ellediğinizde belli oluyor. Bende sorun yokmuş şükürler olsun. İlgilendiğin için saol evil abi.
Hocam bi sorum olacak. Benimde soldaki daha büyük ama hiç ağrı yaşamıyorum. Ameliyatlık bir şey var mıVarikosel olmasın? Aynı rahatsızlıktan bende de var. Ameliyat olacağım. Her akşam testis ve kasıklara ağrı yapıyor. Uzun yol yürüdüğüm zaman da ağrı yapıyor. Çok kötü ya umarım sende en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Bendekinde çapı 4.5mm bulan deniyordu. Sende kaç çıktı? Bu arada ameliyattan başka çözümü yok maalesef.
Aynı Sorun Bendede Var Dostum Bana Böbrek kumu ve İdrar Yolu İltahabı DendiHocam bi sorum olacak. Benimde soldaki daha büyük ama hiç ağrı yaşamıyorum. Ameliyatlık bir şey var mı
Günde 16 saat pc Başında olan ben Bir Testisim Küçük Bir testisim büyük Tahminen bende Ameliyat olacağımBu arada kuzenime doktor "çok oturanlarda ve dar pantolon giyenlerde daha çok olur" demişti.
<3Rica ederim kardeşim. Takım taklavatı kontrol etmek lazım arada.
Yaw önemli bölgeler kardeşimNe korktun sende Bee
sJ ?<3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaw önemli bölgeler kardeşim![]()
Büyüklük farkı varsa mutlaka bir gözükmeni tavsiye ediyorum. İhmale gelmez.Hocam bi sorum olacak. Benimde soldaki daha büyük ama hiç ağrı yaşamıyorum. Ameliyatlık bir şey var mı
Hocam Bana Böbrek kumu ve İdrar Yolu İltahabı Dendi Aynı Konu yüzünden gitmiştimBüyüklük farkı varsa mutlaka bir gözükmeni tavsiye ediyorum. İhmale gelmez.
Peki ameliyat vs oldun mu veya ilaç falan verdiler miHocam Bana Böbrek kumu ve İdrar Yolu İltahabı Dendi Aynı Konu yüzünden gitmiştim
Aynısı bende de vardı 2 sene önce doktor kontrolünde bulunmuş bir şey olmadı kardeş kardeş oturuyorlarTestistlerimin birisine damar genişlemesi var Hitler gibi irisi büyük diğeri küçükşaka bir yana bu genetik bir şey miş malesef
Bunun çözümü ameliyat galiba bu ameliyatı yapmadan bunun çözümü var mı?
Not:Şaka değil.
Evet Hocam 2 Tane İlaç Verildi AMa Ben Baya Özel Bir Hastaneye Gittim İhmal Etmemek İçin "Ekol" Hastanesi Ve dediğim gibi 2 tane verildi Özelden Anlatayım istersenPeki ameliyat vs oldun mu veya ilaç falan verdiler mi
Bildiğim kadarıyla biri birinden zaten büyük olur. Genellikle sağdır.Hocam bi sorum olacak. Benimde soldaki daha büyük ama hiç ağrı yaşamıyorum. Ameliyatlık bir şey var mı