Neler Yeni

Youtube Burak oyunda sizce neden izlenmiyor?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.
Eski havayı vermiyor bence

Greappg

80+
neredeyse onun gibi hiçbir oyun kanalı eskisi gibi izlenmiyor

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski havayı vermiyor bence
Ona bakarsan Şimdi ki bütün İçerik üreticileri vermiyor insanlar değişir Her şey değişir büyür Zaten kendisi evlendi ne bekliyorsun eskisi gibi küfür etmesini mi ona bakarsan en çok eski havayı vermeyen enes batur ve orkun ışıtmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neredeyse onun gibi hiçbir oyun kanalı eskisi gibi izlenmiyor
Onu bende fark ettim sanırım youtube artık daha çok eğlence videolarında Oyun yerine Vlog veya daha farklı videoları Ön plana çıkartıyor.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burak Oyunda'ya herkes aga be eskiden ne izlenirdi, kral adam diyor ama hala kimse izlemiyor.
5 yıl önce adama küfür ediyorlardı bot oyunda bot oyunda diye. Şimdide herkes Burak Oyundacı olmuş. Denilecek çok şey varda demiyorum işte.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abone olsam bile öne çıkarılmaması ve diğer tanıdıklarımda da öyle olması...

Youtube algoritmasının etkisi var.

Besim Tibuk

80+ Gold
İsmini bile bilmeyen topluluk sosyal medyanın da sayesinde "Ne izlerdik, old" vb. şeyler söylediği için izleyicisi çok gibi görünüyor ama aslında 10/1'i ancak izliyordur.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Youtube ile alakalı.Eskisi gibi oyun videosu çeken çoğu kanal izlenmiyor.Oyun videosu çekmeyi bırakıp eğlence kategorisine içerik üretmeye başlasa izlenmesi artar.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Abone olsam bile öne çıkarılmaması ve diğer tanıdıklarımda da öyle olması...

Youtube algoritmasının etkisi var.
Yalnız cidden he. Adama aboneyim. Hiiiiçbbir videosu ana ekranıma düşmüyor. Bildirimleri keza gelmiyor. Bi ara algoritma mıydı, istatistik miydi neydi öyle birşeyler hakkında üstüme oynanan oyunlar var falan diyordu :) adam haklı galiba.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
Popüler kültür değişti burak oyundayı izleyen kitle genellikle twich yayıncılarına geçtiler. Eskisi gibi oyun izlenmiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bak eski neden eskidir çünkü eski olduğu zaman geçtiği için bir anısı vardır eğer o şey şimdi olsa eski de demezdik.
Ayrıca ben izlemedim ve asla aga be yok eskiden kalitei kanaldı demem.
Ama bir kitle var ki her şey için ypamayıp , izlemeyip hatta kötüleyip sonra yok aga ya eskiler güzeldi diyip ona güzdi demeleri sinirime dokunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Popüler kültür değişti burak oyundayı izleyen kitle genellikle twich yayıncılarına geçtiler. Eskisi gibi oyun izlenmiyor
Hocam youtube zaten artık twitch kesitler bölümünün genişletilmiş hali değil mi zaten(!)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Artık sarmıyor ve önerilmiyor. Aboneyim ama anasayfama düşmüyor. Oda saldı iyice. Trendlere uysa ***** saçma davransa yine izlenecek ama kendisi tercih etmiyor ya da gerek duymuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom