Youtube Burak oyunda sizce neden izlenmiyor?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.

Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.
Eski havayı vermiyor bence

neredeyse onun gibi hiçbir oyun kanalı eskisi gibi izlenmiyor

Eski havayı vermiyor bence
Ona bakarsan Şimdi ki bütün İçerik üreticileri vermiyor insanlar değişir Her şey değişir büyür Zaten kendisi evlendi ne bekliyorsun eskisi gibi küfür etmesini mi ona bakarsan en çok eski havayı vermeyen enes batur ve orkun ışıtmak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neredeyse onun gibi hiçbir oyun kanalı eskisi gibi izlenmiyor
Onu bende fark ettim sanırım youtube artık daha çok eğlence videolarında Oyun yerine Vlog veya daha farklı videoları Ön plana çıkartıyor.

Burak Oyunda'ya herkes aga be eskiden ne izlenirdi, kral adam diyor ama hala kimse izlemiyor.
5 yıl önce adama küfür ediyorlardı bot oyunda bot oyunda diye. Şimdide herkes Burak Oyundacı olmuş. Denilecek çok şey varda demiyorum işte.

Abone olsam bile öne çıkarılmaması ve diğer tanıdıklarımda da öyle olması...

Youtube algoritmasının etkisi var.

Youtube ile alakalı.Eskisi gibi oyun videosu çeken çoğu kanal izlenmiyor.Oyun videosu çekmeyi bırakıp eğlence kategorisine içerik üretmeye başlasa izlenmesi artar.

Abone olsam bile öne çıkarılmaması ve diğer tanıdıklarımda da öyle olması...

Youtube algoritmasının etkisi var.
Yalnız cidden he. Adama aboneyim. Hiiiiçbbir videosu ana ekranıma düşmüyor. Bildirimleri keza gelmiyor. Bi ara algoritma mıydı, istatistik miydi neydi öyle birşeyler hakkında üstüme oynanan oyunlar var falan diyordu :) adam haklı galiba.

Popüler kültür değişti burak oyundayı izleyen kitle genellikle twich yayıncılarına geçtiler. Eskisi gibi oyun izlenmiyor

Bak eski neden eskidir çünkü eski olduğu zaman geçtiği için bir anısı vardır eğer o şey şimdi olsa eski de demezdik.
Ayrıca ben izlemedim ve asla aga be yok eskiden kalitei kanaldı demem.
Ama bir kitle var ki her şey için ypamayıp , izlemeyip hatta kötüleyip sonra yok aga ya eskiler güzeldi diyip ona güzdi demeleri sinirime dokunuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Popüler kültür değişti burak oyundayı izleyen kitle genellikle twich yayıncılarına geçtiler. Eskisi gibi oyun izlenmiyor
Hocam youtube zaten artık twitch kesitler bölümünün genişletilmiş hali değil mi zaten(!)

Artık sarmıyor ve önerilmiyor. Aboneyim ama anasayfama düşmüyor. Oda saldı iyice. Trendlere uysa ***** saçma davransa yine izlenecek ama kendisi tercih etmiyor ya da gerek duymuyor.

Geri