Neler Yeni

Youtube Burak oyunda sizce neden izlenmiyor?

uydu3

80+ Silver
Twitchte hala kafi izleniyor herkes sonsuza dek en fazla izlenecek diye bir şey yok ve aşırı iyi bir içerik çıkarttığıda söylenemez bence

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.
Sıkıyor hocam ben baktım pek beğenmedim nygma Enes Batur gibi YouTube kanallarında sevmiyorum kitlesi olan insanlar beli bir sureden sonra kitlesi büyüyor ve videolardan bikiyorlar tabi yurdisindan video kopyalayıp turkcelestiriyirlar

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Gece gece aklıma geldi birkaç eski GTA oynanış videolarını izledim duygulandım şimdi ki durumuna baktım ve bayağı içler acısı ve hiçbir şekilde şimdi ki yeni nesil çocuklar izlemiyor o kanalı beni üzdü biraz keşke kendini biraz daha geliştirseydi ve yeni çocuklara tanıtsaydı peki sizce niye izlenmiyor şimdi bir fikri olan var mı varsa paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.
Yeni çocukların izlenmesi için ***** ***** hareketler, içerikler çıkarması gerekiyor bunu yapanlar abonelerini katladı mesela enes batur.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
şuan lets play videoları izlenmiyor o dönem geçti şimdi kesitler filan daha çok insanı sarıyor 30-40 bölüm bir oyun videosu izleyen kalmadı
tabi panda , easter gamers filan apayrı onlar zirvede onlara lafım yok

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,395
İsim
Oğuz Oğuz
Hiç bir zaman Burak oyunda izlemedim ama hep saygı duydum. Kitlesi de muhtemelen büyüdü. İş hayatına atıldı. Yeni nesli de yakalayamadı. Dikkat çekici içerikler veya sırf tık uğruna clickbait yapmadı. Artık oyun videoları genel olarak izlenmiyor. Çünkü insanlar artık ya geforce now gibi yerlerden zaten oyunu oynuyor ya da sevdiği yayıncıdan izliyor. Eskiden ekran kartları çok ii değildi iyileri de pahalıydı. Şimdi 1030 bile gta 5 açıyor ama eskiden gta 5 açan sistem toplamak böyle hayalimiz falandı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,403
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom