- En İyi Cevap
- 4
Kemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz
Oyun forumumuz var zaten eğer doğru anladıysam soruyu.Geçici süreliğine ücretsiz olan oyunların paylaşılabileceği bir yer olacak mı?
Sağolasın patron. Umarım buralar daha da güzelleşir.Kemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz
Örneğin şuan epic games store da watch dogs ücretsiz, forumda bunu paylaşmak istediğimiz zaman oyun bölümüne mi atmamız gerek yoksa fırsatlar bölümüne mi?Oyun forumumuz var zaten eğer doğru anladıysam soruyu.
Ona fırsatlar daha uygun ama ikisi de olur sorun değilÖrneğin şuan epic games store da watch dogs ücretsiz, forumda bunu paylaşmak istediğimiz zaman oyun bölümüne mi atmamız gerek yoksa fırsatlar bölümüne mi?
Oyun bölümüne ücretsiz oyun ve oyun indirimleri için ayrı bir kategori açılsa güzel olabilir.Ona fırsatlar daha uygun ama ikisi de olur sorun değil
Ben de katılıyorum arkadaşa. Ubisoft mesela neredeyse her sene bir AC serisi oyun ücretsiz veriyor ama hala bihaber yaşayan arkadaşlar var.Oyun bölümüne ücretsiz oyun ve oyun indirimleri için ayrı bir kategori açılsa güzel olabilir.
AçıyorumOyun bölümüne ücretsiz oyun ve oyun indirimleri için ayrı bir kategori açılsa güzel olabilir.