Zamanında RX 5500 için indirim kuponu vermişti ondan bahsediyordu büyük ihtimal.Kör değilim görüyorum onu demek ki daha açıklanmadığına göre vakti gelmemiş ?
Zamanında RX 5500 için indirim kuponu vermişti ondan bahsediyordu büyük ihtimal.Kör değilim görüyorum onu demek ki daha açıklanmadığına göre vakti gelmemiş ?
Sadece itopya ve incehesap olmaz umarım aynı performansı hepsiburada ve trendyol içinde bekliyoruz abdullah abiKemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz
Oldu bitti zaten hocam, foruma özel İnce Hesap %10 indirim kodu verildi.Kör değilim görüyorum onu demek ki daha açıklanmadığına göre vakti gelmemiş ?
Abi gözünü sevim rtx 3070 ekran kartı için verKemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz
Yüz binlerce kişi katılıyor çekilişe kazanman çok zor zatenAbi gözünü sevim rtx 3070 ekran kartı için ver
Taa martta gönderdiğini şimdi farkettim .d yeni mesajlarda ne işi varsa konunubOldu bitti zaten hocam, foruma özel İnce Hesap %10 indirim kodu verildi.
RX 5500XT için indirim kodu verildi, reaksiyon ödülleri oldu, o kadar kişiye hediyeler verildi.
he ya9 Ay önceki konuyu kim hortlattı acaba ?
Hocam senin 800 tl lik sistemini toplamayı düşünüyorum Ne dersinKemerleri sıkı bağlayın, çok büyük indirim etkinlikleri, kupon ve süprizler planlıyorum. Sözümü tutarım bilirsiniz
800TL'lik sistemi varmıki.Hocam senin 800 TL lik sistemini toplamayı düşünüyorum Ne dersin
800TL'lik sistemi varmıki.
okbi konuyuda yükseltme yav