Neler Yeni

Burçlara inanan var mı?

Anket

• Oy kullanan toplam üye
    60

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
tamamen zırva inanan kişide mantık aramıyorum

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Günlük veya haftalık tahminleri tutarlı bulmasamda burçların genel özellikleri doğru gibi geliyor.
Mesela Erkek Balık burçlarıyla ilgili bir örnek bırakayım.

Screenshot_2022-10-25-15-54-23-978_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Screenshot_2022-10-25-15-55-06-697_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Bura.K

80+ Silver
Bunlara inanan Hulka'da inanır. Saçmalığın daniskası.
Hatta bir kere Discord üzerinden burçlarla ilgilenen bir kadın ile konuşuyorduk.
İşte bir takım özellikler saydı, sende bunlar var mı dedi bana falan sorular sordu. İşte cevapladım.
Sonra dedi bana "sen Koçsun" doğru mu dedi.
Dedim "doğru nereden bildin?"
Kadın dedi bana "burçlar yanlış söylemez :)"
Bende arkasından dedim "Koç değildim zaten Boğaydım."

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Balık erkeğiyim, bunu yazan sağlam boş yapmış
Merak edip çok araştıran biriyim. O yüzden kesin gözüyle hiç bir şeye bakmam. Aklıma yatmıyorsa kanıtımda yoksa olabilir derim.
Çocukluktan beri burçlar her yerde karşıma çıktığından araştırmışlığım var. Sadece astronomi bilimciyim diyip magazin programlarına çıkanlardan değil bazı din tabanlı kaynaklarıda okumuşluğum var. Yukarıda paylaştığımda bunlardan biriydi.

Bu tarz kitaplarda genelde 12 burç, 2 cinsiyet, 3 kısım olarak hesap edildiğinde 72 farklı insan yapısı ortaya çıkıyor.
Açıklamalarında bir çok detaya yer verildiğinden her bakan kendinden bir şeyler görebilir.

Genelde bu tarz ilimler insanı motive edip rahatlatma yönünde kullanılıyor. Tabi çıkarını düşünüp insanın zayıflıklarını kullanan tiplerde var, falcılar gibi. Zaten çoğunda kötü bir yorum bulmak zor.

Herkes aynı şeyi tecrübe etmediğinden, çevresel bir çok faktör olduğundan yazanların tutmaması gayet doğaldır.
Yaşamını buna bağlamak veya günlük, haftalık, aylık gibi yorumlara bakarak gereksiz yere olduğun yerde saymana sebep olmamalı.

Şuan için eğlence ve zaman geçirmek için ilgi duyulabilecek bir hobi olabilir. Örneğin falım sakız çiğnerken yapacak bir şey bulamazsak açıp falı okuturuz makarasını yapar geçeriz.

Diğer yorumlara istinaden bu kısmı yazıyorum.

Metafizik, astronomi veya benzer diğer dallarda kesin kanıt sunulmadığı için bize zırva gelebilir. Ama zırva olarak kalacağınında kanıtı yok. Bilimde böyle ilerlemiş, hala daha böyle ilerliyor. Deli diye adlandırılan birinin çıkıp kanıtlaması yeterli.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne inanıcam olm
Bi kızla konuşuyom burcun ne diyo koç diyorum aaaaaa çok inatçısın demek ki bundandır diyo
LAN NE ALAKASI VAR BUNU BURCA BAĞLIYORSUN.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,378
Üyeler
163,487
Son üye
Çiftçi99
Top Bottom