Neler Yeni

Burçlara inanan var mı?

Anket

• Oy kullanan toplam üye
    60

TİTAN.

80+ Platinum
Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
+Satürn benim modumu düşürüyor ya offf
-Ya ablacım sen kimsin sen KİMSİNNN
Saçmalıktan ibaret

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
bazıları diyor yok satürnün etkisi beni mahfediyor diye.
Ulan satürn sana mı dönüyor?
Kütle çekim var o da çok çok çok çok çok çok ama çoooooooooooook az .
Yani o kadarcık bir kuvvet enerjini mahfediyorsa ben ne yaparım kim bilir :D

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
4 kişi kimse bir adım öne çıksın.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
İnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
@TahaCel

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,623
İsim
Taha yücel
İnanandan şüphe ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TahaCel
yaw inanıyoz da noluyo instagram da önümüze çıkıyor aa aynı benşim özellikler diyip geçiyoz sorun yazılanlara göre hayat yaşayanlarda ben öyle değilim

Besim Tibuk

80+ Gold
Yaşadığım dünyadan onlarca kat büyük olan bir gezegenin hareketlerine göre hâl ve hareketlerimin değişeceğine inanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,264
Üyeler
163,456
Son üye
Kuversa
Top Bottom