Burçlara inanan var mı?

Anket

• Oy kullanan toplam üye
    60
burçlara inanmak eyvallah da fal bakanları yedim

Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
+Satürn benim modumu düşürüyor ya offf
-Ya ablacım sen kimsin sen KİMSİNNN
Saçmalıktan ibaret

Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
bazıları diyor yok satürnün etkisi beni mahfediyor diye.
Ulan satürn sana mı dönüyor?
Kütle çekim var o da çok çok çok çok çok çok ama çoooooooooooook az .
Yani o kadarcık bir kuvvet enerjini mahfediyorsa ben ne yaparım kim bilir :D

İnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
@TahaCel

İnanandan şüphe ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TahaCel
yaw inanıyoz da noluyo instagram da önümüze çıkıyor aa aynı benşim özellikler diyip geçiyoz sorun yazılanlara göre hayat yaşayanlarda ben öyle değilim

yaw inanıyoz da noluyo instagram da önümüze çıkıyor aa aynı benşim özellikler diyip geçiyoz sorun yazılanlara göre hayat yaşayanlarda ben öyle değilim
biz<im okulda ki öğretmenler yapıyordu derste açıyorlardı seninki ne fln. Ailede de yapan var.

Yaşadığım dünyadan onlarca kat büyük olan bir gezegenin hareketlerine göre hâl ve hareketlerimin değişeceğine inanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri