+Satürn benim modumu düşürüyor ya offfBunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
bazıları diyor yok satürnün etkisi beni mahfediyor diye.Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
@TahaCelİnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
yaw inanıyoz da noluyo instagram da önümüze çıkıyor aa aynı benşim özellikler diyip geçiyoz sorun yazılanlara göre hayat yaşayanlarda ben öyle değilimİnanandan şüphe ederim
"kardeşim aynı benim özellikleri yazıo" diyenler olacaktır onların bu kişiler yüzünden olduğunu düşünüyorum, deneme yanılma yapa yapa bu kademeye geldiklerini düşünüyorum burç yazarlarının.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@TahaCel
biz<im okulda ki öğretmenler yapıyordu derste açıyorlardı seninki ne fln. Ailede de yapan var.yaw inanıyoz da noluyo instagram da önümüze çıkıyor aa aynı benşim özellikler diyip geçiyoz sorun yazılanlara göre hayat yaşayanlarda ben öyle değilim
o ne olum fghıkofgjfgjbiz<im okulda ki öğretmenler yapıyordu derste açıyorlardı seninki ne fln. Ailede de yapan var.