Neler Yeni

Burda ne anlatılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nevzat Yula
Agalar İtopyadan pc taksitlerine bakıyordum böyle bir şey diyor bitane kartta taksit için bı bakar mısınız ? Bu ne anlama geliyor ayrıca öde kısmına gittiğim zaman herşeyi doğru yazıyorum ancak taksit seçeneği sunmuyor ve başka bir kart olarak algılıyor yazan şey şu bu arada: Taksit kampanyası 4 taksit ve sonrası ayrıca 2500 TL ve üzeri alışverişlerde banka tarafından yapılmaktadır

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,843
İsim
Emir
Agalar İtopyadan pc taksitlerine bakıyordum böyle bir şey diyor bitane kartta taksit için bı bakar mısınız ? Bu ne anlama geliyor ayrıca öde kısmına gittiğim zaman herşeyi doğru yazıyorum ancak taksit seçeneği sunmuyor ve başka bir kart olarak algılıyor yazan şey şu bu arada: Taksit kampanyası 4 taksit ve sonrası ayrıca 2500 TL ve üzeri alışverişlerde banka tarafından yapılmaktadır
aldığın şeyin fiyatı ne kadar?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
link atar mısın bakalım ürüne ya da deneyelim

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Hocam taksiti bilmem de bu sisteme nasıl bir özelleştirme yapıp 20k ya çıkardınız

Şu sistemde işlemciyi 12400f anakarti b660m k yapıp kasayı da vento olan yaparsanız daha iyi olur bence.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
ben axxes deneme yaptım. doğu algıladı sıkıntı olmadı

+ Taksit kampanyası 500 TL ve üzeri alışverişlerde, Bank'O Card Axess ve Ticari Kredi Kartları haricindeki kartlarda banka tarafından yapılmaktadır.
derken anlatılmaya çalışılan 2+4 3+4 4+4 5+4 olan takstilerdeki + olarak eklenen taksitler "Bank'O Card Axess ve Ticari Kredi Kartları" dışındaki kartlarda taksiti banka kendisi yapıyor. ödeme alırken işyeri değil banka size sistemde kendisi yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam taksiti bilmem de bu sisteme nasıl bir özelleştirme yapıp 20k ya çıkardınız
ben de onu sorguladım kendi kendime de arkadaşa soramadım:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nevzat Yula
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben axxes deneme yaptım. doğu algıladı sıkıntı olmadı

+ Taksit kampanyası 500 TL ve üzeri alışverişlerde, Bank'O Card Axess ve Ticari Kredi Kartları haricindeki kartlarda banka tarafından yapılmaktadır.
derken anlatılmaya çalışılan 2+4 3+4 4+4 5+4 olan takstilerdeki + olarak eklenen taksitler "Bank'O Card Axess ve Ticari Kredi Kartları" dışındaki kartlarda taksiti banka kendisi yapıyor. ödeme alırken işyeri değil banka size sistemde kendisi yapıyor

ben de onu sorguladım kendi kendime de arkadaşa soramadım:D
Monitor de ekledim ondan ve kulaklık

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Bence monitör ve kulaklık ile fiyatı o kadar abartmak yerine sistemin fiyatını arttır. uzun vadeli olsun.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,843
İsim
Emir
Monitor de ekledim ondan ve kulaklık
monitör ve kulaklık sistemlerın yanında pahalıya denk gelıyor diye biliyorım en azından kulaklık pahalı ona emınım hazır sistem monitör bütçe verip kulaklıga ne kadar kaldıgını belırtırsen daha iyi kulaklık alınabilir bence

monitör ve kulaklık sistemlerın yanında pahalıya denk gelıyor diye biliyorım en azından kulaklık pahalı ona emınım hazır sistem monitör bütçe verip kulaklıga ne kadar kaldıgını belırtırsen daha iyi kulaklık alınabilir bence
hazır sisteme ne kadar vermeyi düşünüyorsn ve monitöre onları da söylersen güzel olr

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nevzat Yula

hazır sisteme ne kadar vermeyi düşünüyorsn ve monitöre onları da söylersen güzel olr
Gec görmüşüm pardon hepsi dahil 20-22 ödeyebilirim ancak taksitle alınacağı için fiyat yükselecektir

Top Bottom